Jdi na obsah Jdi na menu
 


M.Knínice : Ketkovice 2:0 (0:0)

22. 10. 2007

Sestava:

Braňo - Marek, Michal G (86 Vraník), Cantona, Honza - Filip (80 Žán), Norek, Pižma, Vláďa - Ori (50 Čmelda), Tomáš

  Do utkání s lídrem tabulky jsme vstoupili s tím, že nemáme co ztratit, vsadili jsme na defenzivu a hráli na brejky. A skutečně, po několika minutách jsme zjistili, že se s nimi dá hrát fotbal a rozhodně to nebylo utkání na jednu bránu.

   Je pravda, že domácí byli techničtější a vypracovali si za první poločas 3 šance, z toho 1 tutovka, když hlavičkovali z malého vápna do břemna. Ale ani my jsme nelenili, zejména jsme se prosazovali po levé straně, kde agilní Vláďa dobře spolupracoval s výborně hrajícím Tomášem. Do útočení se zapojoval i Pižma, zatímco Norek to hrál víc od zadu. Pravděpodobně jsme měli zahrávat 2 penalty, jedna evidentní za sražení Pižmy ve vápně a druhá za ruku po Pižmově hlavičce na bránu. Ruka domácího hráče zabránila takřka jist brance!!! Pižma mě ještě jeden nádherný průnik z levé strany, jeho střela jentak tak minula bránu.

   Ve druhé půli nás soupeř přece jenom začal přehrávat a my hrozili prakticky jen ze standartek. Na rohy by asi jasně vedli, ale Braňo v bráně působil jistě stejně tak jako celá obrana a tak skóre dlouho zůstávalo 0:0. I my jsme měli šanci když domácí nepřesně rozehráli míč přímo ke Čmeldovi, ale branka z toho nebyla.

    Domáci zvyšovali tlak a po jedné akci možná mohli i kopat penaltu po souboji jejich křídla s Honzem. A tak nakonec přišla branka domácích po individuální akci  z pravé strany a následné přihrávce do vápna se domácí útočník kostrbatě trefil do naší brány - 1:0. Vypadlo to na jasný offside už toho hráče na pravé straně, ale domácí pomezní praporek nezvedl.

   Vsadili jsme tedy 10 minut před koncem vše na jednu kartu a vrhli se útočit, ale domácí to ustáli a navíc po dalším brejku opět zavánějícím offsidem výsledek pojistili 2:0. I když jsme se snažili domácí si to už pohlídali.

  Utkání se docela podobalo zápasu v Loučkách, jenom si myslím, že jsme byli o trochu aktivnější. Všichni hráči bojovali a možná by jsme si ten bodík zasloužili, ale na to se nehraje. Postavil jsem podle mého názoru nejsilnější  možnou sestavu a stejně to na dody nestačilo, chybělo kousek štěstíčka.

   Nyní nás čekají dva závěrečné zápasy - doma s Říčanama a v Senoradech. Oba týmy jsou béčka, takže je možné že budou posilněny. Přesto se jich nebojíme, oba špíly chceme vyhrát. Šanci dostanou i další kluci co poctivě makají na trenincích - s Ŕíčanami se nebudu bát postavit Žána a Maxe a v Senoradech bude mít šanci Vraník ukázat co v něm je.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

stanford college essays k85mmc

(GregoryDut, 3. 4. 2023 16:29)


With thanks! Great information.
writing literature essays https://topswritingservices.com examples of dissertation proposals https://writingpaperforme.com

xxx

(pižma, 26. 10. 2007 20:16)

Jsem rád , že jsme v Knínicích zanechyli dobrý dojem, stejně tak mám dobrý pocit i ze hry. K hodnocení bych jen přidal, že ve druhé půli se velice projevila fyzička - především moje, už jsem tak nestíhal podporovat útok a kluci byli vpředu sami, když jsem se vytáhl tak jsem zase chyběl vzadu. Právě to, že jsme nedokázali udržet balon dýl v útoku nebo aspoň na záloze vedlo k přetížení obrany a nakonec i ke gólu. Na zvrat už nebyly síly.

k zápasu

(Cantona, 23. 10. 2007 12:51)

To co Vláďa oběhal tak klobouk dolů. Že je Pižma tahounem to už berem jaksi samozřejmě. A tvůj výkon taky nebyl špatný, možná to bylo i tím, že na tebe hrál slabší bek než řekněme v Loučkách. Škoda že tě nedoplňoval Laďa, věřím tomu že by tam něco padlo.

k zápasu

(toga, 23. 10. 2007 12:44)

Jsem velmi rád, že jsme hráli na tom, na čem jsme se domluvili \hrát ze zajištěné obrany, zbytečně nekecat, podporovat se a makat co to dá\ a že nám to uteklo na konci zápasu takovej už je fotbal. Butˇ a nebo. Tu chválu si moc nezasloužím cantono. Branku jsem nedal a do nějakých tutovek jsem se taky nedostal. Nejlepšími hráči v našich řadách byl jednoznačně VLÁDˇA a PIŽMA.

Pochvala

(Filda, 23. 10. 2007 6:23)

Dobře se to poslouchá, děkujeme. Kdybysme si ale odvezli bod, pro který jsme přijeli, bylo by to pro nás lepší. Trošku jsme tomu bodu přizpůsobili taktiku, kdy jsme měli za úkol hlavně bránit. Už nás nebaví pořád s váma prohrávat, tak to snad na jaře zlomíme. Ale je fakt, že máte družstvo, které by se neztratilo ani v okresním přeboru.
A ty taťko se na mě nezlob, vždyť víš, že jsem trošku rejpal :-)) Pozdravuj doma mamku a Josífka

Pochvala pro Ketkovice

(Martin Kšica SKMK, 22. 10. 2007 16:08)

Zdravím Ketkaz z Moravských Knínic

Ve včerejším utkání jste předvedli nejlepší výkon soupeře na našem hřišti v této sezóně. Pokud jsem měl možnost vidět vaše zápasy, předvedli jste opravdu nejlepší fotbal. Hráli sme spolu dohromady už 6. utkání, jednou ste nás porazili 3:2 a jednou remíza 0:0, jinak jsme vyhráli. Ale včera ste hráli opravdu nejlépe co Vás znám. Sice ste nás neohrozili střelecky ale územně to bylo zejména v první půli velmi nebezpečné. Centry do pokutového území měli myšlenku. Záložní řada hlavně číslo 7 pěkný výkon. Obrana dokázala zastavit naše střelce.

K vývoji utkání, co se týče těch penalt, myslim že sme měli taky jednu kopat v druhé půlce, ale rozhodčí to kompenzoval a nepískl to. Jak by se to vyvíjelo je otázka. Ale v úvodu utkání jsme měli tutovku, která nepadla. To je všechno kdyby....

Utkání bylo opravu v první půli vyrovnané. Celkově to bylo o vůli a možná i fyzických silách, které jsme v však závěru měli my. Nicméně jste byli více než důstojný soupeř a zatím nejlepší kandidát na body v SKMK OLE.

Navíc jste velmi disciplinované mužstvo a hrajete dle fair play.

Na tom sme se nějak po zápase shodli.

At se daří

karty..........

(orca, 22. 10. 2007 15:11)

Už nejsu tak divokej jak před lety.Jedna žlutá karta mě dostatečně usadí.Věřím,na 100 procent,že bych to dohrál a k tomu mímu utočení nemám co dodat,protože já fakt nejsu utočník a radší to k bráně táhnu trošku od zadu.

sestava

(Filda, 22. 10. 2007 14:19)

Sestavu určuje vždycky trenér a my jsme si zvolili Michala. Je jasný, že každý z nás chce hrát a děláme proto všechno. Já chci hrát vždycky, to bych nechodil na každej trénink. Pokud trenér rozhodne, že se protočí sestava a posadí mě na lavičku, aby si zahráli i jiní (protože jsme parta a zahrát by si měl každej), tak si sednu na lavku a budu fandit. A tak by to měl dělat každej. A myslím, že Michal se poučil ze zápasu z loňské sezóny z Domašova, kdy jsme po zbytečné červené kartě sahali i v deseti po remíze, ale nakonec nezbyly síly. A Ori nezlob se na mě, u tebe to hrozilo taky. Když si řeknem, že nebudem kecat, tak by se to mělo dodržet.

nejen Orimu

(Cantona, 22. 10. 2007 14:01)

Možná máš pravdu, ale ta žlutá hrála svou roli a taky to, že v tom útoku to není pro tebe ten pravej flek. Počítám s tebou tradičně na kraj zálohy a je fajn že máme 3 výborný krajní halvy - Filda, Ori a Vláďa. Holt vás budu muset občas točit, stejně jako na prostředku se střídá Pižma, Pařa a Norek. Konkurence je všude, i v útoku nemá Laďa s Tomášem nic jistýho, Čmelda je nebezpečný pro každou obranu a i Vraník dostane šanci. No a v obraně jsme my 4 docela sehraní, ale Žán i Max nejednou dokázali že kdykoliv mohou naskočit. takže pro tuto sezonu má skoro jistej flek pouze Braňo, ale pozor, i Čmelda umí udržet čisté konto. :-)

Gratulace ...

(MaŠ, 22. 10. 2007 12:33)

Kluci, málem bych Vám zapomněl pogratulovat k solidnímu výsledku a jak se dočítám i k výbornému výkonu Vašeho mužstva. Tak trošku pevně věřím, že i nás budou moct soupeři z Moravských Knínic trošku pochválit :))) ... věřím, že sehrajeme také úctyhodné utkání, ve kterém se hlavně pobavíme slušným fotbalem. Už se moc těším !!!

střídání.....

(orca, 22. 10. 2007 11:59)

Vím,že sem dostal zbytečnou kartu za kecy,ale mohls to risknout,že to dohraju a nenechat na place borce kteří se tam dost očividně fyzicky trápili.
Můj osobní názor.Určitě mě to nijak nenasralo a o to víc chci ukázat v dalších zápasech,že i s třetím křížkem na krku sem aspoň trochu platný hráč IV. třídy.Ať žije Ketkas!!!!!!!!

reakce soupeře

(miki SKMK, 22. 10. 2007 9:56)

Chtěl bych touto cestou ocenit celé vaše mužstvo, které Nám bylo více než důstojným soupeřem. Jaste jednoznačně nejfotbalovější a nejslušnější soupeř v této soutěži. Každý zápas ,který jsme spolu sehráli měl vždy kvalitu neodpovídající 4 třídě a byl veden bez zákeřností a nadávek. Musím uznat že včerejší utkání se mohlo vyvíjet jinak, pokud by penalta byla odpískána. Ale je zase fakt ,že ve druhé půli to rozhodčí spravedlivě vykompenzoval při faulu na našeho hráče. Přeji KETKASU hodně zdaru za celé M.K.

hodnocení hráčů

(Cantona, 22. 10. 2007 8:44)

Braňo - super výkon, absolutní spokojenost.

Marek - solidní výkon, pravé křídlo do ničeho nepustil

Honza - levé křídlo bylo vynikající a Honza měl drobné problémy, přesto solidní výkon

Miga - ukázal přehled, ale i rychlost když stíhal domácího útočníka a čistě mu odebral míč.

Cantona - už jsem odehrál lepší, ale i horší zápasy, dost jsem kazil

Filip - dopředu nic moc, dozadu chybu neudělal.

Norek - solidní výkon, odehrál ten svůj standart

Pižma - oproti zápasu se Zakřanami se zlepšil, makal, prosazoval se, jen gól chyběl.

Vláďa - i se zlomeným prstem odehrál výborné utkání. Sice ho asi 2x obehráli a měli protiútok po pravé straně, ale byl výborný i dopředu. Ukázal svoji velkou kvalitu i fyzičku.

Tomáš - nejlepší náš hráč na place, tak jak jsem ho se Zakřanama kritizoval, tak dnes chválím. Knínický bek ho asi 10 x fauloval ze zadu, vůbec na něj nestačil.

Ori - zkusili jsme jeho rychlost využít v útoku, ale moc se neprosadil. I on stejně jako celej mančaft bojoval.

Čmelda - přinesl do útoku oživení, ale branku taky nedal.

Žán - hrál jenom 10 minut, příští týden dostane větší šanci.

Vraník - proběhl se po hřišti a byl konec, počítám že bude prohánět Jerryho v Senohradech.

Max - opět se na plac nedostal a stejně jako Žán bude hrát významnou část zápasu s Říčanami.

Něco málo z lavičky

(Sid, 22. 10. 2007 8:44)

Myslím, že to byl velmi dobrý zápas hned z několika hledisek.
1.Zodpovědná hra vpřed i vzad
2.Nekecalo se a makalo
3.Hra se přelévala ze strany na stranu (teda hlavně v první půli)- na což mají velký vliv menší rozměry hřiště, výborný stav a samozřejmě schopnosti soupeře

Samotný průběh zápasu nebyl žádným překvapením, domácí tlačili a nám se podařilo vzdorovat a neinkasovat (viz tutovka do břevna). Svůj nejlepší zápas podzimu (aspoň co jsem viděl) odehrál Pižma a byl motorem útočení. Co se týká těch penalt je zbytečný se rozčilovat - správně Čmelda poznamenal do hloučku domácích fandů " Nemá ukopnutou hlavu, tak jakápak penalta". Šlo o hodně a mohlo to být klíčové pro výsledek - jasnější penalta už je opravdu jen když je hráč po kouskách odnesen z hřiště - uznali obě lavičky i fandové. Takže ta první půlka byla od nás výborná, zodpovědná a pochvalu by zasloužilo všech 11 hráčů. Ve druhé půli jsme po úvodních cca 10 min. tlaku domácích furt očekával, kdy otupíme ten nápor, domácí se trochu vyšťaví, znervózní a začnem hrát taky dopředu. Jenže to furt nepřicházelo. Tady byl myslím zlom utkání, chtělo to podržet balón a aby šel do útoku přes zálohu pár nahrávkama. Spokojili jsme se s nakopáváním a míče se hrozně rychle vracely proti nám. Je mi jasný, že se to z lavičky dobře říká, ale holt jsem to tak viděl. Potom Braňo nešťastným zpracováváním jasného zámezí odstartoval sérii 4-5 rohů, tlak se stupňoval a vyvrcholil ušmudlaným gólem. Chybělo nám 15 minut. Druhá branka už nic neřešila, na obrat už jsme asi neměli jak po fyzické tak po zdravotní stránce.
I přes to, to byl vynikající zápas, rozhodně se bylo na co koukat a zanechali jsme v Knínicích velmi dobrý dojem. Knínice rozhodně nejsou mančaftem IV třídy

závěrečná + brigáda

(Filda, 22. 10. 2007 8:40)

No tak se domluvíme, že se to udělá týden po soutěži, co?

Potvrzeno

(MaŠ, 22. 10. 2007 8:32)

Pokud se počasí nezhorší, předehrávka se hraje !!! Mám to potvrzeno ze svazu.

1. jarní kolo

(Sid, 22. 10. 2007 8:19)

Nechci nikoho uvést v omyl, ale bude se předehrávat jedno jarní kolo, takže v sobotu 10.11. by se mělo hrát od 13 30 hod v Riu.