Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lukovany : Ketkovice 0:1 (0:0)

20. 8. 2006
Sestava: Valo - Skokan(60m Max) Garžík M,Ošmera, Honza Šic(80m Matoušek Pavel) - Klimša, Matoušek M, Pospíšil, Duba(45m Taras) - Čmelda, Laďa Mohelský V tomto utkáni si svou premiéru prožil Honza Šic a nutno říct že obstál na výbornou. První půli jsme měli územní převahu, ale nebyli jsme schopmi dát gól. Po centru Tomáše Ošmery hlavičkoval do břevna Laďa, míč se odrazil ke Čmeldovi který hlavou orazítkoval břemno podruhé. Ve výborné šanci se ocitl i Michal Matoušek, ale místo střely zbytečně nahrával. Do druhé půlky nastoupil Luba Taras, na kterého Lukovanští beci očividně nestačili. I když jsme vstřelili 2 góly vždy byl praporek pomezdního nahoře. Až napotřetí gól platil když Lubovi dal do běhu krásnou nahrávku Pospíšil. Nevyužili jsme ani dvě dobré standartky za hranicí velkého vápna.Další gól mohl přidat z penalty Michal Matoušek, ale kopl to hůř než žák. Ale štěstíčko stálo v závěru na naší straně, když se míč 2x otřel o tyčku Braňovi brány. Takže nakonec spokojenost se 3 body.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odměna ???

(Zdena O., 22. 8. 2006 13:48)

S těmi body jste mi udělali radost, ale asi jsem o nic nepřišel, že jsem ten zápas neviděl. Nevadí. Teď máte na domácí zápas nachystaný nový štulpny a 4 nový balóny. Tak ukažte, že si je zasloužíte.

re: Přema

(Filip, 22. 8. 2006 6:25)

Víš Přemo, úplně s tebou souhlasím. Hrajeme něco jinýho než jsme chtěli, ale jsem zvědavej, jak se ti zápasy budou hodnotit až budeš na hřišti. Někdy to prostě není tak jednoduchý, jak to vypadá z lavičky. Myslím, že vyhrát chtěli všichni !!

výkon

(Cantona, 21. 8. 2006 14:15)

Souhlasím s Přemem, máme na víc než zatím předvádíme.Pohledný fotbal bysme měli hrát především doma na pěkném place. Určitě nám chybí Pyžma - to by měl být ten typ hecíře. Zatím se ho budeme všichni snažit zastoupit a doufám že Příbrami ukážeme naši sílu.

Katastrofa

(Pavliš Přemysl, 21. 8. 2006 13:39)

Na zápas jsem se velice těšil,ale po zapase jsem byl zklamaný!Naše hra není co jsem čekal před sezonou a musíme se naučit hrát co po nás chce trenér!Seděl jsem s ním včera na lavičce a chvílema je dost nespokojený.Upřímně řečeno se mě zápas vůbec nelíbil,ale zlaté tři body.Chybí mě v mužstvu nějaký hecař,který sebou všechny strhne když se zápas nevyvíjí podle naších představ! Přeju hodně střeleckého stěstí do dalších bojů a málo obdržených branek.Věřím,že doma proti Příbrami se ukážete v lepším světle!

????

(pižma, 21. 8. 2006 8:09)

Nebyl to z naší strany špatný zápas, ale dokážem hrát lépe. Souhlasím že Honza odehrál to co od něj trenér očekával a věřím že se bude zápas od zápasu ještě zlepšovat. Jinak mně v naší hře zase chyběla střelba. Neproměněné šance nás v závěru mohly mrzet. Roman a Čmelda si budou muset zvyknout že je Pepa bere jako nejlepší univerzály a proto hrají pokaždé někde jinde. Zdena včera zase držel balón dýl než by měl, ale zase dal krásnou gólovou nahrávku. Dobré tři body a příště lépe !

penalta

(dobrá duše, 21. 8. 2006 8:08)

To tam nemáte horšího nekopa než Michala aby kopal penaltu to ho ktomu pustí akorát blázen

trápení

(Filip, 21. 8. 2006 7:44)

Tři body jsou doma, ale musím říct, že jsme předvedli střelecké trápení. Příště by se nám to určitě nemuselo vyplatit. Všichni ofenzivní hráči musíme koncovku hodně zlepšit, možná se v ní spíš uklidnit. Za minulý zápas bych ale chtěl pochválit všechny kluky, co hráli v obraně. Myslím, že to byli oni, kdo nám pomohli vyhrát! A za gól patří samozřejmě díky Lubovi !!