Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lažánky : Ketkovice 0:3 (0:0) - mistrovské utkáni muži

8. 10. 2017

   První půli jsme hráli proti větru a výbornému domácímu týmu a prakticky jsme se nedostali za půlku hřiště. Veškeré domácí šance však s klidem a přehledem likvidoval náš kapitán v bráně. :-)

   Druhá půle už byla z naší strany lepší, po Slávově přihrávce otevřel skóre novými kopačkami a levou nohou Buďa. Domácí byli v šoku a chvíli na to na brankové čáře zahráli rukou - penaltu ale Dominik nedal. Těsně vedle šla i střela Míše. Po chybě stopera domácích šel na bránu Lažánek Buďa, ještě přihrál přes celé hřiště sprintujícímu Orimu a ten byl v jasné šanci sestřelen = druhá penalta. Zodpovědnost na sebe vzal Buďa a dal gól i novou pravou kopačkou. Domácí měli i nadále územní převahu, ale gól našemu velmi dobře organizovanému týmu nedokázali a tak v poslední minutě jsme přidali třetí gól zase my - stoper Dominik Došek zahrál přímák z 60 metrů přímo pod víko.

  Za zmínku stojí, že jsme z posledních 3 utkání bez ohledu na improvizování se sestavou dostali jen 1 gól a všichni na hřišti co se týče bojovnosti jezdí na maximum. Když ještě přidáme více kreativity a fotbalovosti bude to ještě lepší.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář