Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice:Příbram 2:0 (1:0)

27. 8. 2006

Sestava:

Valo - Skokan, Garžík M, Ošmera, Mohelský P - Klimša (47 Duba)Matoušek M, Pospíšil (45 Horák)Matoušek Pavel (45 Karaus) - Garžík T, Taras

Branky vstřelil Tomáš Garžík a Mohelský Pavel

V prvním poločase jsme hráli zbytečně nervozně a nedařila se nám kombinace.Naštěstí Tomáš Garžík udělal starou známou fintu kdy si po rohu narazil míč a potáhl ho do vápna a přízemní umístěnou střelou otevřel skóre. Do druhé půle jsme udělali 2 změny a za chvíli jsme byli nuceni udělat třetí, kdy se zraanil Filip. Začalo hustě pršet což fotbalu taky nepřidalo a tak to byl spíše boj. V závěru ale i Příbram musela riskovat a otevřela hru. My jsme měli několik dobrých šancí zvýšit, ale Luba Taras či Vlas'ta Karaus si gól zřejmě schovali až do Domašova. A tak pojistku na 2:0 zajistil po rohu hlavou dobře hrající Čmelda.Velké plus zápasu byla hra obrany, zejména Roman Skokan sehrál vynikající utkání. Je to již druhé utkání v řadě bez inkasovaného gólu, jen tak dále.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

3 body

(pižma, 1. 9. 2006 18:56)

Tři body jsou tři body.V první půlce se mně zamlouvala pouze hra obrany, hodně jsme využívali Romana na kterého nikdo nehrál, bohužel jeho nahrávky Luboš nedokázal využít. Tomovi to v útoku moc nesedělo, myslel jsem si že druhou půlku v záloze bude víc vidět, ale hustý déšť změnil druhý poločas pouze v boj. Takže poděkování za vybojované vítěztví.
Ještě poznámka, v takovýchto utkáních se hráči nesmí bát vzít na sebe tu odpovědnost a jít do zakončení, bohužel se stále opakuju, ale pořád málo zakončujem. Čekat na to že to tam nějak padne je blbost - střílet, střílet a střílet !!!

čekal jsem snadnější zápasy

(Cantona, 31. 8. 2006 14:31)

Myslel jsem si že Lukovany a Příbram rozstřílíme víc, třeba jako Senoraďáky v přípravě, ale máme tu dva špíly bez inkasovaného gólu a na tom lze stavět.Fotbal se nehraje na uměleckej dojem ale na vítěství a věřím že přidáme další i v Domašově, stačí zase o gól nebo o dva.

Dobrý zápas ???

(Zdena, 29. 8. 2006 9:36)

Já jsem čekal víc. Pravda, hra byla ovlivněná počasím, ale že bych byl nějak nadšen? Čekám od Vás víc. V tom útoku je to slabota. Potřebovali bysme chlapa co má Lubovu rychlost, Vlastův přehled a Laďův instinkt na góly. I když Vlasta nedal několik tutovek byl pro mě nejlepším hráčem. Do šancí se dostal, má vynikající nahrávky a ve druhý půlce byl velkým oživením útoku. Bohužel fyzička už není jeho silná stránka. Nechci snižovat výkon Toma G. a Romana S., ale u nich už jsem si na to nějak zvykl. Od nich to zkrátka beru jako samozřejmost.

Dobrý zápas

(Pavliš Přemysl, 28. 8. 2006 13:23)

Hra až na malé vyjimky byla dobrá,hlavně obraně se daří což je dobré!Škoda,že se tak nedaří i utoku a že neproměnili utočníci všechny šance co měli.Překvapil mě i Braňo a zachytal dobře.Filipovi přeju brzké uzdravení,protože bez něho bude mančaft hodně oslaben a zraněných hráčů už máme dost!!!
Já snad nastoupím příští tyden proti Zakřanům a doufam,že se mě nic nestane.
Hodně střeleckého stěstí v Domašově!

mistrák

(Filip, 28. 8. 2006 6:43)

Chtěl bych poděkovat spoluhráčům, že vítězně zvládli utkání. Mně se totiž vůbec nedařilo a korunka je natažený stehenní sval. Snad se dám brzy dohromady a lepšími výkony pomůžu ke zkrášlení hry a zisku dalších bodů!