Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Říčany B 3:3 (1:1)

15. 6. 2009

  Na závěrečné utkání se nás sešlo 16 a tak jsme měli příjemné starosti jak složit sestavu. Přednost tak dostali mladí hráči a ti co stíhají i středeční treninky.

  Do utkání jsme vstoupili aktivně a z první šance Ľaďa otevřel skóre 1:0. Říčany však brzy převzali iniciativu a kombinačně nás přehrávaly, měly lepší pohyb a byly aktivnější. Hrozili i ze standartek, vůbec jsme nedokázali pokrýt jejich hlavičkáře.  nakonec zaslouženě vyrovnali po chytře rozehraném trestném kopu tzv českou uličkou mezi stopery a beka a následná přihrávka před bránu a bylo 1:1.

Do poločasu jsme však i my měli 3 dobré šance, jednou mohl střílet Toga, ale míč netrefil, Oriho střelu brankář zlikvidoval a Filda těsně před poločasem levačkou po skrumáži těsně minul bránu.

V poločase jsme vystřídali a obě změny týmu prospěly, Čmedla ačkoliv si zapomněl plandavou ortézu doma působil na stoperu velice jistě a Norek zálohu rozběhal.

Zaslouženě jsme se dostali do vedení po dobře prudce kopnutém Robinově rohu vracel míč před bránu Toga a Čmelda jenom nastavil koleno a bylo 2:1. V této chvíli jsme jasně dominovali a škoda přísně odmávaného offsidu kdy Laďa z poloviny hřiště běžel sám na brankáře.

Soupeř však vyrovnal po střele a následné dorážce hráče který stál v offsidu a ačkoliv se Čmelda zlobil Říčanský pomezní nebyl tak poctivý jako náš Emil. Bylo tedy 2:2.

Vyčerpaného Filipa nahradil ve středu zálohy Žán. Na hřišti se začlo přiostřovat a plály emoce, po faulu na Oriho a jeho lehké reakci 2 soupeřovi hráči se sápali po Orim je šel právě Žán uklidňit. No uklidnit, buďme rádi, že na každé straně padla jenom žlutá.

Přišla ale naše chyba kdy Vraník podcenil míč u lajny - už ho viděl v autu. soupeř přihrál před vápno a Marek zrovna uklouzl a tak Říčany daly na 2:3

Přeskupil jsem sestavu - Žán šel na stopera, Čmelda před něj s tím, že se má hodně vytahovat a maratónec Vláďa šel pobláznit zálohu. Měly jsme šance, ale soupeř taky šel ve 4 na 2, naštěstí se výborným obraným zákrokem prezentoval Vraník.

Nakonec jsme zaslouženě vyrovali po pěkném centru od Robina byl u míče dříve  než váhající brankář hostí naše křídlo Toga, který podél brankáře srovnal na konečných 3:3.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sidovi

(Braňo, 16. 6. 2009 8:43)

Já nejsem hrrr,ale ty si prrrrrrrrrrrrrr.

No jóó no

(Sid, 15. 6. 2009 22:39)

Braňo nebuď tak hrrrrrr. Všechno bude :-))

Turnaj starších páů

(Braňo, 15. 6. 2009 21:58)

Pro Catntonu:Info jsem poslal Oš´tovi,ješťe se to neobjevilo.
Pro všechny:V sobotu 20.6.2009 je turnaj st.pánů
začátek 13.00,sraz nejpozději 12.30.Jsou tři mužstva
Čechy-Morava-Slovensko,hraje každý s každým,tj.budou celkově 3 zápasy.Ostatní podrobnosti na tel.č.777712082
Kdo se cítí a chce je zván.Hraje se pro zábavu,po turnaji je volná zábava,posezení,můžete spoznat nové lidi a třeba i osvěžit slovenštinu.

ach ta neděla

(Dušan, 15. 6. 2009 21:14)

No je pravda že s fyzičkou na tem moc dobře nésu, ale spíš už sem pak nevěděl co na ně hrát protože nás tam pěkně motali a lítat mezi nima jak ,,camprlík'' se v tom horku moc nedalo.

staří páni

(Cantona, 15. 6. 2009 15:19)

Neboj Brańo, dostane se na tebe příští víkend při turnaji starých pánů který pořádáš. Mimochodem mohl bys mě poslat mailem nějaké info abych to mohl hodit do příspěvků.

Dotaz

(Braňo, 15. 6. 2009 14:33)

Kdy se dostane na mně?:-)

zhodnocení zápasu

(Cantona, 15. 6. 2009 13:11)

Jsem rád, že jsme nepovedenou jarní sezonu nezakončili prohrou, ale spravedlivou remízou. Hráči podali bojovný výkon a jsem rád, že se dokázali zvednout za nepříznivého stavu 2:3 a srovnali jsme.

Boris - chytal bez chyb, měl několik dobrých zákroků.

Marek - škoda toho uklouznutí. Horko mu tak nesvědčilo jako Senoradský deštíček.

Honza - pár chybiček se vloudilo, ale dost toho taky zachránil.

Vláďa - bylo ho slyšet, bylo ho vidět, pořád si nabíhal,bránil, útočil, co říct více.

Vraník - pokračoval v solidních výkonech, jedna chyba v každém poločase ale byla, na druhou stranu i dost dobrých obraných zákroků.

Robin - dnes ho pochválím zejména za centry, ty byly výstavní. Občas to chce více odvahy a v rychlosti přejít přes soupeře kličkou.

Dušan - v úvodu mu to šlo, ale pak chyběla fyzička.

Filip - oddřel 70 minut. Krásný centr na Ladě, hodně přihrávek na volné hráče, proto tam Filip taky byl.

Ori - V první půli krásná střela, pěkný centr levačkou, jinak průměr. Jeho post je fyzicky nejnáročnější a bylo vidět že v závěru mlel z posledního.

Toga - pro mančaft je obrovským přínosem. Fyzička by se měla přes léto zlepšit, ke své typické tvrdé střele se téměř nedostal. Přesto bojoval a dal gól.

Laďa - dal branku a bylo ho vidět, škoda že nedoskočil na Robinův centr.

Čmelda - na stoperu si počínal suveréně, řekl bych že lépe než v Senoradech.

Norek - rozhýbal zálohu a dostal Říčany pod tlak, hýřil pohybem. Tentokrát i dával míče od nohy a přihrával.

Žán - chvíli si zaběhal na středu zálohy a v závěru byl přesunut na stopera, na který má díky svému slušnému nákopu dobré předpoklady.

Škoda že se nedostalo na Maxe a Pižmy, ale hrát může jen 11 + 3 a zkrátka jsem zvolil takto.