Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Rapotice 7:7 ( 2:5 )

18. 2. 2007
Pozor, nejedná se o hokejový zápas, ale o fotbal hraný na umělé trávě v Brně Bohunicích. Rapotice nastoupily oslabené o 4 klíčové hráče ( Petr, Aleš Chatrný, David Slaný a Marek Liška), přesto měli mírnou převahu a ve 12 minutě po kiksu Čmeldy dali 1.gól. Dá se říct že z prvních tří akcí dali 3 branky a tak po půlhodině to vypadalo na jasnou záležitist. K obratu zavelel Cantona když prostřelil z velkého vápna vše co mu stálo v cestě. I tak jsme měli co dělat s běhavou zálohou Rapotic, která hrála v 1.půli výborně. Přidali další 2 branky opět po našich chybách. I my jsme měli šance, Laďa i Tomáš však sami v nájezdu na golmana neuspěli ale nakonec to byl La%da který dorazil Míč do sítě po střele Filipa. Po přestávce Rapotice přeskupily řady a nově utvořená obrana nestačila na náš útok. Tam už pobíhal (polétával) Čmelda, který tam byl hodně vidět.Jeho spolupráce s Laděm byla dobrá a tak se jen těšme že lepší bude až do sestavy naskočí i 3. do party - Pižma. Laďa si rozvzpoměl jaké je to dávat góly a z jeho robustní postavou měli Rapotičtí velké problémy. Rapotice i ve druhé půli také měli spoustu šancí, ale mladý golman Boris Valo kapituloval jen 2x (1 z penalty po Cantonově faulu )Přece jen ale bylo vidět že už jim záloha tolik neběhala a tak Ketkas ve druhé půli jasně dominoval. Škoda že se nehrálo ještě chvíli, byla tu velká šance utkání dovést k vítězství, ale i s remízou jsme ( na rozdíl od Rapotického prezidenta Čady ) celkem spokojeni.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

souhlas

(Cantona, 19. 2. 2007 8:38)

Souhlasím, 7 fíků od Rapa je moc, musíme zlepšit bránění celého mančaftu.

:-)

(Filip, 19. 2. 2007 7:50)

Myslím, že nás soupeř po lehce vstřelených gólech v první půli podcenil, a tak si ušil ostudu. My jsme si užili zbytek víkendu eufórii, ovšem zápasy v sezóě budou úplně o něčem jiném. Chce to ještě hodně potrénovat, nabrat fyzickou kondici a především nabrat jistotu, aby soupeři neskórovali po našich kiksech. Přece jen, dostat sedm gólů je hodně - musí bránit celý mančaft a ne se spoléhat na těch pět vzadu!!

Gratulace

(Zdena, 18. 2. 2007 14:05)

Myslím, výborný výsledek po předzápasových ambicích a tudíž moje gratulace. Doufám, že to byl i pohledný fotbal (hodně branek), škoda jen, že mi nebylo přáno to shlídnout.
Taky musím poděkovat za to, že jste je osmým gólem neknokautovali, s kýmpak bych si zahrál taroky, když by Dobrá Duše nevylezla z baráku. Doufám, že se z toho brzo vyspí (pokud není medvěd).
Je vidět, že předzápasové betonování mělo pozitivní vliv na výkony některých hráčů.