Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Příbram 4 :1 (2:1)

24. 9. 2007

Sestava:

Braňo (80 Roman) - Jarda, Michal G, Cantona, Honza (60 Max) - Filip, Pižma, Zdena P, Ori - Laďa (70 Čmelda), Tomáš

Branky: Filip, Tomáš G (pk), Zdena P, Ori (pk)

 

  Do utkání jsme vstoupili aktivně a úvodní půlhodinu jsme hráli pohledný, kombinační atraktivní fotbal. Po nádherné přihrávce Tomáše do vápna vnikl Cantona, jeho střelu levačkou však výborný golman Příbrami vyrazil. Neujaly se ani 2 Cantonovi hlavičky po přesných Filipových centrech. A tak zaútočila i Příbram a ve chvíli kdy reklamovali údajný faul jsme udělali brejk, Filip zasprintoval z našeho velkého vápna až k Příbramskému, tam si narazil s Norkem a vypálil - 1:0

      Poté jsme polevili a na 10 minut převzala otěže Příbram, která nás zatlačila. Sérii rohů jsme přečkali, ale chvíli nato prohrál Cantona hlavičkový souboj a bylo 1:1

     Ještě do poločasu jsme to byli my, kdo si vytvářel šance, Pižma si narazil míč s Cantonem a tvrdě střílel, brankář Příbrami byl ovšem výborný. A poté utekl Laďa a vyběhnuvší golman ho srazil - penalta. Tomáš ji bezpečně proměnil. 2:1

     Hned v úvodu druhé půlky se po Laďově přihrávce do další gólovky dostal opět Cantona, ale pálil nad bránu. Další šanci Cantona zahodil po přihrávce od Pižmy kdy neúspěšně loboval golmana. Naštěstí tu byl Zdena Pospíšil, který vybojoval balón a sám šel až do zakončení, jeho střela se otřela o tyč a dokutálela se do brány 3:1

  Na plac se dostal Max a o chvíli později i Čmelda. Soupeř to však nazabalil a hra se přelévala ze strany na stranu. Stínem utkání bylo svalové zranění rozhodčího Dolníčka a tak musel být 17 minut před koncem střídán laikem Emilem.

     Hra byla rozháraná plná chyb na obou stranách a po jedné naší se v souboji zranil brankář Braňo a tak utkání dochytal Čmelda. Velkou šanci měl Pižma, ale nájezd nezakončil. Aktivní byl Ori, ktrerý využil svou rychlost a všem zahl, brankář ho vzal rukama přes nohy a byla penalta. Sám Ori ji i zahrál a byl to překvapivě gól na konečných 4:1 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zápas

(toga, 26. 9. 2007 9:52)

No to je pravda, že jste mě na to křídle pěkně prohaněli, taky jsem mohl někdy vletět do toho vápna, ale bylo tam furt nějak plnno. když už tam zabíhal i cantona, tak jsem to raději roztahoval víc do křídel. Na Lukovany už se moc těsím.

začátek

(Filda, 26. 9. 2007 9:27)

Já bych náš začátek do soutěže vůbec nepřeceňoval. Zatím jsme měli tu možnost hrát jen s relativně slabšími soupeři (nerad bych se někoho dotknul). Teprve teď se ukáže, jak na tom opravdu jsme. Takže pojďme zápas od zápasu a na tabulku se moc nekoukejme!!

fotky

(Sid, 26. 9. 2007 9:06)

Myslím, že takhle jsou ty fotky lepší, je na nich aspoň něco vidět, příště je ještě líp ořežu, tentokrát nějak nebyl čas. Sice se to dá dávat do fotogalerie v plným rozlišení, ale tady je to jaksi pohotověji u ruky.
Samozřejmě ten můj příspěvek "z druhé" strany není myšlen negativně, ale jen takový námět k zamyšlení. Takový start do soutěže jsme tady dlouho neměli, ale zase se mi nechce tady pět jenom chválu (je jí tady dost), i když si ji svými výkony samosebou zasloužíte.

penalta

(miga, 25. 9. 2007 17:26)

Omlouvám se za neodhadnutý skluz v první půli ale penalta to v žádném případě být nemohla - nedotkl jsem se ani hrače, pravda ani balonu. Tohle by ani v Barandově nevzali. Nejspíš jedinej rozhodčí (který byl jen pár metrů od zákroku) byl soudnej a pohrozil Bobanovi žlutou kartou za filmování. Každopádně příště se budu snažit lépe odhadnout situaci.

rozhodčí

(Příbram, 25. 9. 2007 15:07)

Dle mého názoru, v první půli nebyl jeho výkon zase tak špatný. Ta pentle v první půli být asi měla, i přesto že to bylo lehce nafimlované. A ta vaše... no, bylo to to samé, nejspíš byla také, golman tam ty ruce dal, ale váš hráč tomu taky přidal. Jinak pískání bylo víceméně takový průměr, navíc je to mladý a ne úplně zkušený borec, i když (prý) už pískal i krajské soutěže.
V druhé půli už byl výkon p. Dolníčka zřejmě ovlivněn zdravotními problémy. údajně se mu něco stalo v poločase když šel se schodů na hřiště, byl hned před poločasem na obstřiku a pak ještě jednou, na hřišti pokluhával a některé zákroky nezapískal dle mě ne úmyslně, ale prostě jen proto, že tam neměl sílu doběhnout a neviděl to.
Zaslechl jsem i názory že to zranění nasimuloval protože měl strach jak to dopadne, ale o tom pochybuji. Během zápasu nebylo vidět že by se někoho bál, spíš naopak (na svůj věk byl i docela přidrzlý), ale ten výraz v obličeji při kulhání do kabin (a zdálo se mi že měl po tom zranění i trochu slzy v očích) nasvědčoval že ho to stehno asi vážně hrozně bolí a toto se snad ani nafilmovat nedalo.

reakce

(Cantona, 25. 9. 2007 8:10)

Sidovi - pozitivní kritiku vítám, sám vím jaké máme rezervy. Ale sám z vlastní zkušenosti vím, že i pochvala je důležitá,hlavně během zápasu a především u mladých hráčů.

Orimu - to že jsem napsal žes penaltu překvapivě proměnil byla samozřejmě sranda. Jasně že jsem na tebe kývl, že ju můžeš jít kopat. :-)

Pižmovi - sestavu budu dělat po treninku ve středu, určitě bude hrát od začátku středního halva Roman, Vraník bude taky hrát(ještě váhám jestli v útoku nebo na záloze místo Filipa) a bude-li ok tak i Marek. No a my dva se určitě domluvíme. :-)

Aby se tady furt jen nechválilo

(Sid, 25. 9. 2007 0:00)

Braňo - co hodnotit ?
Jarda - ty housle co dal Bobovi byly teda hodně drzý a efektní, ale hned v dalším protiútoku propadl a co si budem povídat - byla to penalta
Michal G - na takovej skluz ve vápně si musí být obránce hodně jistej a to si viditelně Michal nebyl. Ještě bych tam ocenil místo těch "osvobozujících" odkopů konstruktivní rozehrávku. Zkrátka lítá to moc vzduchem
Cantona - tulák, lépe ofenzivní soupeř by to asi trestal
Honza - nenadchl, nezklamal, hrál si zodpovědně svoje
Filip - jeden z nejlepších na place, tak ho nechám výjimečně být
Norek - opět se objevilo zpomalení hry - udělal kliku soupeři a místo přímočarého tahu na bránu se téměř zastavil a držel míč - ale ten gól byl hezkej
Pižma - kdepak, že ty doby jsou, co dali kluci Mohelskovic gól hlavou z rohu nebo centru - donedávna naše silná stránka
Ori - rychlost ??? - byl rychlejší - sezení v Brně na balkóně mu nesvědčí
Tomáš - taky jsem postrádal větší výbušnost - myslím, že se podepsalo nějaký nachlazení či co mu bylo. Pěkně ho tam protihráč provětral. Možná by to chtělo nějaký kilíčko dolů Tome
Laďa - v útoku téměř pan Nepostradatelný - efektní bylo, když zboural 3 lidi a ještě hlavičkoval. Že tam chybí větší rychlost je zbytečný psát, rozhejbat to tělo dá fušku - o to horší pro toho kdo to má zastavit a dělá si tím velkej respekt
Max, Roman - moc toho neodehráli, tak se mi ani moc nevryli do paměti
Čmelda - těšil jsem se na tu milimetrovou práci, ale radši se schoval do branky

No a celek ?
První třetina zápasu byla slušná a měla by rozhodnout celý zápas. Bohužel jste ty góly nějak odmítali, což se může jindy škaredě vymstít. Pro Příbram to byl asi tvrdej direkt ta neodfouknutá penalta a gól z protiútoku, ale myslím, že nemůže být řeč o tom, že jsme si nezasloužili vyhrát. Příbram téměř nic nepředvedla, gól dali se štěstím zádama po Lubovým dlouhým přímáku. Taková hra na náhodu a hlavně fůra kecaní - jednou nás teda někdo hodně trumfnul. O to smutnější je, že jsme tady té desetiminutovky na konci první půle nevyužili a přizpůsobili se té nemastné neslané hře, když byl balón víc ve vzduchu než na zemi. Tady se dali příbramáci zaříznout - hádali se kdo má kde hrát, Luba se toulal po hřišti, je vidět (slyšet), že tam má pár tvrdých oponentů - a dožadoval se střídání. Taky nám chybí víc gólů z těch Fildovejch centrů a zezadu bych ocenil lepší rozehrávku, i když na tu tam dost chybí Mara M.

Tak doufám, že jsem se nikoho moc nedotknul, ale když ten Cantona Vás furt jen chválí (asi má strach, že byste mu nenahráli), no a já od vás už moc nahrávek nedostanu.

No a Emil ?
Měl to kluk těžký, obzvlášť, když už skoro půlka lidí na place měla žlutou. Míč v zámezí signalizoval příbramský pomezní a o penaltě nemůže být žádná diskuze. Byl jsem zvědav jak se zachová, když při té penaltě brankář vybíhal proti Orimu - to by bylo řečí, kdyby to vyrazil a penalta by se opakovala - ještě že tak.

pro Cantonu

(pižma, 24. 9. 2007 23:50)

s hodnocením hráčů s tebou nemůžu až tak souhlasit. Nebudu to nějak rozebírat, ale nevidím důvod proč bys měl měnit stoperskou dvojici na Lukovany. Pozice předstovera ti sedí a je to tvoje místo, že se při tom dokážeš dostat do tolika šancí jen svědčí o tom kolik toho naběháš. Jen to chce zakonči s větším klidem. Na středu zálohy hráváme tři a jen já jsem zatím nastoupil vždy od začátku, takže si myslím že na lavičku bych si měl sednout já. Je to samozřejmě na tobě-seš trenér.

2 penalta!!!!!!!!!!!

(orca, 24. 9. 2007 20:44)

Víc by mě ta branka těšila ze hry,po krásné nahravce mého souseda ze Štýřic,ale sem rád,žes mě nechal kopat a že sem pokutový kop proměnil.

pro Cantonu

(orca, 24. 9. 2007 20:23)

Větší překvapení by asi bylo,kdybys proměnil všech 6 golovek.Kdyby už nebyl konec zápasu,tak by ju kopal Tomáš jako tu první a tys mě ju přece nechal,ještě sem se tě zeptal jestli ju mužu kopnout sám.

Re Příbram

(Sonic, 24. 9. 2007 16:31)

No ono je těžký vám uznat gól, když i váš pomezní mával, že míč byl mimo hřiště.

Příbram

(Příbram, 24. 9. 2007 13:19)

Jasně, že jste měli šance a celkem dost. A za tu druhou penaltu červená být měla to je pravda, ale ta první nebyla to byl čistě hereckej výkon. A pokud pískat penalty tak na obě strany stejně, jinak nic proti. Hodně mě mrzí, že nám ten Váš Emil neuznal regulerní gol, kterej by znamenal možna obrat. Jinak se taky těším až přijedete do Příbramě, doma se nám proti Vám daří. Přeju taky hodně štěstí v dalších zápasech, třeba se Vám podaří konečně dostat z tý nejtěžší čtyřky v republice:)), ikdyž na Moravský knínice nebou Dolní Loučky asi mít nebudete, protože ty hrajou fakt super fotbal.

re Příbram

(Cantona, 24. 9. 2007 10:41)

Příbram se dostala do zápasu poté co jsme zahodili spoustu šancí. Stojím si za tím, že jsme hráli od začátku hezký fotbal a podle průběhu měli v 30. minutě vést 3:0. Pak se to trošku pokazilo, přesto obě penalty za sražení brankářem byly jasné, nemluvě o to, že se zato dnes dává červená karta. Hodně štěstí v dalších zápasech.

Příbram

(Filip, 24. 9. 2007 9:46)

Ne, opravdu nás toto vítězství netěší, ale co se dá dělat. Omlouváme se, že jsme vám dali čtyři góly. Možná kdbyste míň mluvili a víc se soustředili na hru, ty góly byste dali vy. Ale fotbal je občas takovej. Penalta na Boba by se asi pískla, ale on sám ví, že tomu trošku přidal. Jinak už se těšíme na zápas kvám a doufám, že budete v plné síle. Sand to bude povedenější zápas. I my nemáme radost z takového vítězství, kdy nedáme deset jasných gólovek a rozhodne se ze dvou penal, kdy o té druhé se nedá vůbec diskutovat. Přejeme hodeně štěstí v dalších bojích.

Příbram

(Příbram, 24. 9. 2007 9:30)

Toto vítěztví Vás snad ani nemůže těšit, kdyby Vás celý zápas netlačil to "dětsko" rozhodčí a nakonec ten Váš Emil, tak jste nemohli vyhrát. Pískl Vám dvě penalny z nichž jedna nebyla, nám neuznal regulérní gol, nepískl nám dvě penalny za jasný faul po kterým jste pak hned dali gola a ruku. Nato, že nám chybělo 5 lidí ze základu tak jste měli moc velký problémy a štěstí. Myslel jsem, že jste alespoň trochu féroví, bohužel.

Gratulace z Louček

(MaŠ, 24. 9. 2007 8:53)

Kluci gratuluji !!!

hodnocení hráčů

(Cantona, 24. 9. 2007 7:39)

Braňo - neměl moc práce a tak těžko hodnotit.Škoda toho zranění

Jarda - zahrál výborně a občas si i zaútočil. Škoda že jeho útočný průnik nesmyslně zastavil rozhodčí.

Michal G - post stopera mu svědčí, zahrál to s přehledem. Vytkl bych mu zbytečný skluz ve vápně, za který by přísný sudí mohl pískat penaltu.

Cantona - dostal se z pozice předstopera do šesti gólovek, které trestuhodně zahodil. Navíc prohrál hlavičový souboj a byla z toho branka v naší síti. S Lukovanami ho čeká lavička náhradníků !!!

Honza - tradičně dobrý dozadu, tentokrát i dopředu.

Filip - když jde kopat roh podívá se, vybere si hráče a posadí mu míč na hlavu. Ukázal, že je i rychlý, viz 70 metrový sprint a úvodní branka.

Norek - letos mu to jde, nabízí se, běhá, přihává a tentokrát i střelil branku.

Pižma - když nedal 2 branky neznamená to, že hrál špatně. Platný ve vzduchu i na zemi, střílí z každé pozice, umí i jít do kombinace.

Ori - bylo vidět že bicykl nechal doma a přijel vlakem. Měl rychlost a byl k neudržení. Občas i dobře zakombinoval.

Tomáš - skvělý výkon, trochu jsme ho honili na tom křídle. kromě tvrdé střely umí i krásně přihrávat.

Laďa - má formu, byla na něj penalta, platný ve vzduchu. Taky umí přihrávkou vytvářet šance jiným - viz dnes Cantonovi.

Max - tentokrát tam byly 2-3 chybičky

Čmelda - než se rokoukal v útoku mazal do brány

Roman - hrál jenom chvíli,ale s Lukovanami jde do základu.