Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Příbram 1 :1 (1:1)

27. 4. 2009

  Za větrného počasí jsme si zejména v první půli vytvořili 4-5 brankových příležitostí, ale dát gól se ukázal jako velký problém.

   Do pěkné šance se dostal Laďa, když mu šikovně bodlem od rohového praporku přihrál Ori, ale Laďova střela lízala břevno nad bránou. Velikou šance byla i po závaru a několika střelách se míč odrazil ke Čmeldovi, který pohotově překopl bránu.

 Čmelda hýřil pohybem a zaběhl si za obranu, míč mu v tom větru poskakoval ve vzduchu a brankář vyběhl a tak ho Čmelda správně přehazoval. Ale přehodil i bránu.

Co ještě říct k první půli? Pochválil bych zejména obranu dirigovanou Pižmem, zatrnulo nám snad jenom při Vraníkově malé domů, ale Boris byl naštěstí u míče dříve než Příbramský útočník. Škoda že se nešlo do šaten za stavu 3:0, ale bez branek.

Ve druhé půli byla hra vcelku vyrovnaná, bylo to dáno i tím, že jsme hráli proti větru. Příbram zlepšila bránění a šancí už nebylo tolik jako v první půli. Přesto se do dobré příležitosti dostal Dušan, ale nedal. Laďa zase do brejku vyslal Oriho, ale ten si šlápl na balón.

Vystřídali jsme Filipa, na kterém bylo vidět že po nemoci nemá silu na celých 90 minut a na hřiště šel Cantona. Hned po svém příchodu si naběhl do vápna z pravé strany, kam mu perfektně přihál Čmelda, ale evidentní faul asi trošku přihrál a rozhodčí penaltu nepískl. No když nepískl předtím ani jasnější pecku po držení Laďě není se co divit.

A přišla jediná chybička naší obrany - špatný Pižmův odkop, přečíslení a blesková nahrávka do vápna a zakončení z první - 0:1.

Prohrát by bylo nespravedlivé,ale co je ve fotbale spravdlivé. Vysunuly jsme Pižmy do zálohy a zatlačili jsme Příbram do defenzívy. Naštěstí Orka srovnal po Pižmově nepovedené střele a bylo 1:1. Další šance už se neujali, cantona loboval těsně nad, Pižmovi další střela nesedla.

A tak jsme byli rádi, že chvíli před koncem Vraník svou dlouhou nohou ukopl Trávňovi míč, který si zpracovával na velkém vápně. Při Lubošových kvalitách by to asi byl gól.

Zápas hodnotím pozitivně až na to proměňování šancí. Byli jsme lepším týmem, ale je potřeba si uvědomit, že jsme minulý týden prohráli v posledních Lukovanech a včera remizovali s předposlední Příbramí. Ale nikde není napsáno, že nemůžeme vyhrát v Chudčicích a porazit doma Zakřany. Vzpomeňte si na podzim na Říčany, kdo nám věřil, že tam vyhrajeme 3:0?

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zářezy

(orcca, 28. 4. 2009 14:43)

Mohlo být zářezů i víc,ale to není důležitý kolik dám branek.O to víc mě sere,že moje neproměněné penalty mohli znamenat pro Ketkas snad nějaký bodík.Ach jo.

bod

(Cantona, 28. 4. 2009 10:20)

Souhlasím, že stoper zahrál výborně a asi tam chvíli i zůstane. Naše jarní výkony nejsou až takovým zklamáním, dali se víceméně očekávat podle přístupu jednotlivých hráčů k přípravě, navíc při těch absencích je to i logické.Určité procento je dáno i ztátou sebevědomí. Útok spálil spoustu šancí, ale jiný útok, třeba ten co hrál v Lukovanech si ani žádné šance nevypracoval. Je třeba hrát dál a chytnout se nějakou třeba vydřenou výhrou. Na druhou stranu si myslím že si výhru více užijeme a vychutnáme než v době kdy jsme vyhrávali skoro pořád a brali to jako samozřejmost.

zklamání

(Filda, 28. 4. 2009 5:30)

Pro mě je hlavně osobním zklamáním, že má Orcca na kontě víc zářezů než já... ach jo :-))

bod

(orcca, 27. 4. 2009 19:08)

Naše výkony jsou pro mě osobně zklamáním.Jen si myslím,že bylo poznat,že hrál na stoperu kvalitní hráč a zahrál tenhle flek na výbornou.
Jinak v útoku to byla tragédie.