Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Lukovany 6:0 (5:0)

29. 9. 2007

Sestava:

Braňo - Max, Michal G, Vláďa (45m Cantona), Honza - Vraník (45m Marek), Zdena P, Roman (55m Čmelda), Ori - Laďa, Tomáš

Branky : Roman, Michal G, Vláďa, Laďa, Tomáš, Čmelda

 

   Do utkání jsme vstoupili v pozměněné sestavě a úvodních 10 minut to nevypadalo, že hraje tým z čela tabulky proti předposlenímu mančaftu. A tak nás musel uklidnit Roman, který tradičně otevřel skóre 1:0. Chvíli nato zahrával trestňák z poloviny hřiště Michal Garžík a jeho polonahrávka polonákop překvapivě padla  do Lukovanské sítě - 2:0.  Další branku přidal aktivní Vláďa a bylo 3:0. Chvíli nato utekl Ori, jeho střelu brankář jen vyrazil k volnému Laďovi  a pro toho nebyl problém dát na 4:0. Do poločasu skóre ještě zaokrouhlil Tomáš krásnou střelou na 5:0

  Druhý poločas už za moc nestál, po vystřídání Vládě a Vraníka klesla naše úderná síla!!!!  Diváci očekávali nejméně dalších 5 branek a šancí na to rozhodně bylo, ale ani Laďa, Cantona či Marek nebyli schopni dát gól Docela zbytečně jsem znervóźněli a občas se i pohádali. Jedinou branku ve druhé půli dal kanonýr Čmelda, když si hezky naběhl na Markovu přihrávku.Čmeldo, doufám, že sis nechal nějakej gól i do Louček. Přesto jsme celou drhou půli drželi míč a hrálo se v podstatě na jednu bránu.

    Veliké pozitivum je, že Braňo udržel první čisté konto v sezoně a že si tentokrát zahráli i ti hráči, kteří ne vždy hrají v základu.Máme 15 bodů z 6 odehraných zápasů a všech 18 hráčů kádru už dostalo ne nevýznamnou šanci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

styl Lukovan

(Cantona, 1. 10. 2007 14:49)

Lukovany hráli stylem 5 - 1 - 4 ( 5 obránců stálo ve svém velkém vápně, 1 generál sám běhal od vápna k vápnu a 4 útočníci stáli v našem vápně. ) No občas jsme tě tam na ně nechali Michale samotnýho, ale to aby ses taky proběhl. A ten gól z půlky? I taková haluz se počítá, stejně tak jako ten cos dal Babicím. :-)

cantonovi

(miga, 1. 10. 2007 14:41)

Za první: celej druhej poločas hráli prakticky na 4 útočníky takže práce jsem měl dost. Za druhý: žádnej ušmudlanej gól - co bys za to dal, kdybys takovej dal - šancí jsi na to měl haffo!!!!!!!!!!
Polepši se:-)

Lukovany

(Filda, 1. 10. 2007 6:36)

Tak hoši děkuju za výsledek i za mě, skóre krásný !!
Ale zase to byl jen lehčí zápas. Ve středu to chce na trenále ještě přidat!

pravá x levá ???

(pižma, 30. 9. 2007 23:19)

To je právě dost velkej problém, jako kdyby sa hrálo buď JEN po pravém nebo levém křídle, pěkně každej na svym piséčku, pěkny přenesení z křídla na křídlo je vidět málokdy.Když levá ruka neví co dělá pravá tak je to špatný. Úvahy ten měl víc balónů nebo ten, by vůbec neměli být, přece jsme jeden mančaft!!! Pokud tak budeme hrát a myslet, tak brzo narazíme.

a kdo ne

(toga, 30. 9. 2007 18:45)

JO MATE PRAVDU, ZE JSME SE NADÁVALI, ALE KDYŽ MĚ A ORIMU ŘEKNE PO ZÁPASE SKORO 10 LIDI, ŽE JSME TAM LÍTALI JAK ZEBRY NA SAFARI A FURT TO ŠLO PRAVOU STRANOU, TO UŽ SI ASI S ORIM NEMYSLIME ASI SAMI. NAŠTVANÉ NÉSU, ALE DOST ME TO MRZELO.

hodnocení hráčů

(Cantona, 30. 9. 2007 18:00)

Braňo - první čisté konto v sezoně. Co na něj šlo, to chytl, ale moc práce neměl.

Max - solidní výkon, ostrý v soubojích (nechtěl bych být v pozici soupeřobva útočníka) tentokrát i podporoval ofenzívu.

Michal G - Lukovany neměli útočníka , který by ho prověřil. Dal ušmudlaný gól.

Vláďa - mohl by běhat maratón, má fyzičku jako ligový hráči, dal i gól a měl chuť, bylo vidět, že dlouho nehrál.

Cantona - pochválit se musím za několik pěkných nahrávek, ale opět jsem selhal v zakončení.

Honza - s Lukovanskými křídli neměl problém. V Loučkách se ukáže, jak na tom je.

Vraník - občas nevěděl, kam si má naběhnout. Přesto dvakrát zahnul a centroval. Bojoval a určitě nezklamal.

Norek - solidní výkon, bylo vidět, že je pohyblivý i oproti Lukovanům technicky vyspělý.

Roman - umí si naběhnout a dává důležité branky. Výborný výkon.

Ori - trochu mě zklamal, především ve druhé půli zbytečně tahal míč do třech chlapů. Měl i dobré momenty, ale čekal jsem jich více.

Tomáš - taky už odehrál lepší zápasy, zbytečně se ve druhé půli rozčiloval.

Laďa - opět náš nejlepší útočník, zklepával míče na záložníky, bojoval. Takovej náš Honza Koler.

Čmelda - není to střední záložník, ale kanonýr a to potvrdil. Milimetrová práce a zakončení pod víko znamenalo náš jediný gól ve druhé půli.

Marek - zahrál si na záloze, pěkně si zaběhal, unikal, centroval. Je radost si s ním nahrávta balón. Přesto být tam Filip asi bysme vytěžili víc.

xxx

(pižma, 29. 9. 2007 22:10)

K první půlce není mnoho co dodat, akorát bych pochválil Vraníka za bojovnost a Romana za to jak rozdával balóny, jak šel do středu Čmelda bylo vidět, že poslední dobou hrává útok a rozehrávka začla pokulhávat. Navíc jsme se prví půlku namlsali a každý si chtěl dát gól a začlo se sólovat. I tak jak píše Michal bylo dost šancí i pěkných akcí, jen ten gól nechtěl přijít. Zbytečně jsme znervózněli a začli i dohady - na to by jsme se měli vy...t! Příště jedeme do Louček, asi nebude Laďa což bude citelné oslabení, třeba nám zase předvede Čmela svoji milimetrovou práci.