Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Domašov 2:2 (2:1)

8. 4. 2007

Sestava:

Valo B - Pavliš P, Matoušek M, Duba V(88 Rosa D), Šic H - Mihalisko M, Pospíšil Z, Skokan R (70m Mohelský P), Garžík T - Mohelský L, Taras L (80m Horák M)

Do utkání s lídrem tabulky jsme nastoupili s obavami, neboť nám chyběli 3 klíčoví hráči zákldaní sestavy - zranění Mohelský Zdeněk a Klimša Filip a také za kartu potrestaný Michal Garžík.

Nástup jsme však měli parádní a 20 minut hosty k ničemu nepustili. Prvná branka padla po centru M.Matouška kdy hlavou přisunul Laďa Mohleský a Roman Skokan uklidil míč pod víko. Tlak Ketkasu narůstal a ¨do nájezdu na brankáře se dostal Luba taras, který chladnokrevně proměnil - 2:0.

Hosté poté převzali po zbytek první půle iniciativu a ukazovali, proč zaslouženě vedou tabulku. Chytrými narážečkami a kolmicemi se dostávali do šancí a buďme rádi že se šlo do šaten za stavu 2:1 pro nás.

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal, který se musel líbit. Velké pozitivul oproti minulým zápasům bylo, že se nikdo nehádal a nediskutoval. Výborný výkon podali krajní obránci Honza Šic a Přema Pavliš, kteří svou rychlostí soupeře nepustili do šancí, výborné utkání odehrál Vláďa Duba, který tuto soutěž může hrát snad do 50ti let. Ani naše záloha nezaostala za obávanou Domašovskou a podal bojovný výkon. Velice dobrý zápas odehrál Laďa, který se byl jako lev, chyběla tomu jen ta třešnička na dortu - gól na 3:2.

Soupeř přece jenom vyrovnal v 85.minutě po špatném odkopu  Michala Matouška. Před zápasem bychom bod asi brali, ale vzhedem k průběhu utkání se dá říci, že je to málo. Přesto si troufám říci, že diváci byli spokojeni a že se na tomto výkonu s nejlepším týmem soutěže dá stavět.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

obrana

(ori, 10. 4. 2007 17:47)

Těší mě chvala,kterou sem byl obdařen,ale upřímě řečeno mě to v obraně moc nebaví a raději bych hrál ve více ofenzivních řadách.Škoda,že přestal hrát Jaryn,kerej tam byl podle mě lepší jak já,protože ho vpřed nic moc netáhlo a víc se věnoval bránění než já utočení!!!!!!!!!!!!!
Ale s nedělním zápasem sem spokojen a doufám,že tak budeme pokračovat a hlavně nebudeme kecat.

gratulace

(Dobrá Duše, 10. 4. 2007 17:00)

Gratuluji pomeznímu rozhodčímu za bechybný výkon pro domácí

5 změn v základní sestavě !!!

(Cantona, 10. 4. 2007 13:29)

Na to že jsme udělali 5 změn oproti základní sestavě z Příbrami to dopadlo ještě dobře, i když po zápase jsme byli trochu zklamaní.

Gratulace

(MaŠ, 8. 4. 2007 22:32)

Hoši, z Louček Vám posíláme velké gratulace, jen tak dál a ať se daří ;)