Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Domašov 3 : 1 ( 0:1 )

4. 5. 2008

   Hosté z Domašova si vylosovali stranu po větru a hned od začátku byli lepším mančaftem. Zatlačili nás a bylo jen otázkou času kdy dostaneme branku. Až příliš chyběl ve předu Laďa, téměř jsme nepodrželi míč a běhaví mladí kluci z Domašova nám ukazovali jak se hraje fotbal. A dali i branku po trohovém kopu jsme odhlavičovali na velké vápno, ale hosté pohotově stříleli a ještě na malém vápně tečovali -0:1.   

   Už do poločasu bylo vidět, že chceme vyrovnat a přišli i nějaké šance - střela Pižmy mířila vedle a Čmelda nepochopitelně nahrával vzduchem na Togi. Toga také měl nějaké možnosto na střelbu, ale nedal. I hosté mohli zvýšit, když jejich prudkou střelu cantona tečoval hlavou a Braňo měl plné ruce práce. Těsně před přestávkou se zranil Vláďa a šlo se do kabin.

  Do druhé půlky vyběhl čerstvý Ori na svou levou stranu zálohy, Žán se stáhl až na zdaního stopera a Cantona hrál před ním. Hosté hráli prakticky na 2 útočníky tak cantona hrál druhou půli prakticky pátého záložníka, hráli jsme buď a nebo.

   A přišel gól z půlky !!!! Podobně jako v Riu tak i doma s Domašovem Toga nevěděkl co s míčem a tak z dobrých 45 metrů nadrndaný míč nakpnul až do sítě nešťastnéh brankáře Domašova - 1:1 A v této době nás nejvíc podržel Braňo, protože se hrálo nahoru dolů a chytil dobré 3 gólovky. Nebo byli čtyři? jednou nám pomohla i tyč po střele tečované Žánem.

  A pak přišla chvíle Čmeldy a jeho milimetrová práce, po ideální Norkově přihrávce míč umístil kolem vybíhajícího brankáře  a vedli jsme 2:1.

  Na hřišti se i žlutilo, hráli jsme takzvaně na krev a tak žlutou kartu viděl po zásluze Marek i tradičně Cantona, který už vede na žluté 3:2 nad Orim. Mimochodem ten  na levé straně zálohy podal výborný výkon a řekl si o místo v základní sestavě.

Na konci druhé půle už jsme naprosto dominovali a zaslouženě jsme pojistili výhru brankou Cantony po rohu střelou pravou nohou mezi nohy golmana na 3:1

  A bylo hotovo, na plac se dostali jak Jarda tak i Max a mohlo se slavit. Za druhý poločas všem borcům děkuji - takhle se hraje o postup!!!!!!!!!
 .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ketkovskému FANKLUBU

(Cantona, 6. 5. 2008 10:18)

Souhlasím s vámi, že v našem mančaftu je pohoda a dobrá parta a to je vždycky základ k dobrým výsledkům.
Plichtu s Rapem nepřeceňuji, šlo jen o přípravu. Otočení zápasu s Domašovem si vážím víc, rozhodně to byl zatím nejlepší mančaft co jsme letos měli a mákli jsme si až na dno.Takové vítězství mám radši než pohodlných 6:1 v Babicích. Nad trefou Cantony bych se vůbec nepodivoval, cíl na jaro je daleko vyšší.
Prohra Rapa v Budišově mě stejně jako Vás mrzí a přeju našim kamošům ať se opět dostanou na vítěznou vlnu. Nebylo by vůbec špatné kdyby jsme na konci sezony slavili my i oni. Naše výhoda je, že na nás není tlak a můžeme jen překvapit, oni takzvaně musí.
A co se týče prohry sparty. Uvidíme, zajíci se počítají po honu, stále ligu vedou. Někdy mě souboj sparta slávia o titul připomíná dvojici blbý a ještě blbější. Zatím nevíme který je který, jedni jsou za 18 a druzí bez 2 za dvacet. Důležité je aby i Brno proklouzlo do Evropy a pak by FANCLUB mohl udělat třeba zájezd? Co vy na to hoši?

Černý prodloužený víkend Čady.

(Ketkovský "FUNC KLUB", 5. 5. 2008 21:27)

Ahoj chlapi. Tak prvně Vám všem gratuluju k pěkné remíze s Rapoticemi A. Ikdyž jste hráli hodně ve slátané sestavě dokázali jste, že uhráte body i s takovým mančavtem jako je Rapo A. Stačí to jen se nehádat, navzájem podpořit a když hráč to před vámi zkazí, tak za něj máknete a odehrajete míč.Druhou gartulaci mám k vítězství proti Domašovu. Po té brance co jste dostali to vypadalo špatně.Ale opět jste se zmohli zahráli jako tým a zápas jste vyhráli.
A teď k tomu černému dlouhému víkendu Čadovi. První rána byla remíza týmu první B třídy s mančavtem čtvrté třídy hned první den volného víkendu. Druhou ránu dostal prakticky vyhraným zápasem svého oblíbeného mužstva Rapotic A po prví půli, ale zápas trvá do konečného hvizdu rozhodčího a ten ukončil zápas za stavu 3:2 pro soupeře Rapotic. Další ránu dostal od střelce - trenéra Ketkovic Michala Matouška a to tím, že dal jak jsem viděl přesnou a dobře umístěnou ranou vítězný gól Domašovu a uklidnil tak celé Ketkovice. A nazávěr, jako kdyby to chtěl černý osud: Sparta - Brno. Brno vyhrálo na hřišti Sparty 2:0. Tak tomu říkám černý a stresující víkend jednoho skvělého fotbalového fanouška Ketkovic a hlavně Rapotic. Prosím Tě, ty co dočítáš tyto řádky : prosím sklop oči a ucti minutou ticha Čadův černý víkend!!!! No není toho trochu moc na jednoho Fandy????

Černý prodloužený víkend Čady.

(?????,, 5. 5. 2008 21:09)

:-)

(Filda, 5. 5. 2008 6:21)

Hodně mi tento zápas připomínal utkání v Riu, kdy tentokrát se k nám otočilo štěstíčko čelem. Pozitivní je, že se zlepšujeme zápas od zápasu a myslím, že zápas se divákům musel líbit. Aspoň já mám doma jednoho kritika, který mi to dá vždycky pořádně sežrat. Hoši, takže makáme dál zápas od zápasu! V Příbrami jsme hodně dlouho nevyhráli, tak je potřeba vyléčit šrámy, naladit formu a konečně to protrhnout.

re Maš

(Cantona, 4. 5. 2008 21:15)

Mohl jsem dát i další góly, ale schovávám si to na Loučky. :-)

hodnocení trenéra

(Cantona, 4. 5. 2008 21:13)

Braňo - ve čtvrtek mu Žižka říkal,že už by měl skončit a nechat chytat syna Borise. V neděli byl Braňo našim hrdinou - lapl toho dost. Díky Braňo!!!!

Marek - takhle bojuje bek který chce postoupit. Druhá půlka super!!!!

Cantona - první půlka na stoperu celkem klídek, druhá vytažený předstoper, prakticky střední half, bojovný výkon ala Roy Keane v nejlepších letech, sám jsu se sebou spokojen!!!

Vláďa - jistota na předstoperu, škoda že se zranil. Doufejme že bude náš maratónec fit na Příbram.

Honza - tak toho nikdo nepředběhne, při jednom sprintu s ním se zranil nejlepší Domašovský hráč. I díky kvalitě beků jako je Honza a Marek se Cantona druhou půlku mohl vytahovat více než obvykle.

Filip - tohle byl jeho špil, dělal si co chtěl, vyhrál každý souboj, kdy chtěl se uvolnil, centroval, přihrával. Jaký rozdíl oproti Riu. Jen tak dále.

Pižma - nedařilo se mu jako obvykle, přesto odvedl spoustu práce a branku si schoval do Příbrami.

Norek - krásně přihrál na branku Čmeldovi, někdy však dlouho držel míč nebo ho i stratil, někdy zase vykouzlil výbornou akci. Určitě je platný a při absenci Romana i velice důležitý hráč naší zálohy.

Žán - první půli se zdálo že nestíhá rychlé záloze Domašova, původně jsem ho chtěl i střídat, ale po zranění Vládě jsem zariskoval a pichl ho na stopera. To zvlád bravůrně a potvrdil svou velkou univerzálnost.

Ori - na levé straně zálohy přinesl oživení, hrál disciplinovaně i dozadu a dobře podporoval ofenzivu. Řekl si o základní sestavu.

Toga - v první půli několikrát dlouho váhal než vystřelil, ve druhé podal výborný výkon, jeho branky z půlky jsou již klasikou.

Čmelda - bylo toho na něj moc 90 minut běhat ve čtvrtek a 90 dneska. Přestože v první půli nedosahoval obvyklých kvalit Ladě co se týč podržení míče, Čmelda je daleko víc přímočarý a potvrdil to brankou na 2:1. I po zbytek zápasu jeho rychlost dělala Domašovské obraně značné problémy.

Jarda - zahrál si jen chvilku a nezklamal. Při náročném programu určitě přijdou zápasy kdy se dostane více do hry.

Max - řekl jsem mu že nikdo nesmí projít a za těch pár minut opravdu nikdo neprošel. Na tohoto borce je spolehnutí a při absenci Žána či Vládě z důvodu práce se může objevit i na celý špil. Žeby opět na Dolní Loučky? No uvidíme, možná dostane šanci v Lukovanech.

Gratulace

(MaŠ, 4. 5. 2008 21:03)

Gratuluji a Cantonovi k jeho první brance v sezóně ;)