Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Dolní Loučky 3:1 (0:1)

1. 10. 2006

Sestava:

Valo - Nedbal, Mohelský P, Skokan (60m Ošmera), Horák - Klimša (45m Taras), Matoušek M, Pospíšil, Garžík T - Pavliš, Karaus( 85m Rosa)

Soupeře jsme neznali a tak jsme začali opatrně.Zjistili jsme že se s nima dá hrát a začali jsme se prosazovat - Tomáš Garžík trefil vybíhajícího golmana a ani Přema se po krásné nahrávce od Filipa nedokázal prosadit. Po faulu na Tomáše se sám Tom postavil k penaltě, rána to byla velká, ale brána byla malá. Jedinou chybu dobře hrajícího univezála Čmeldy hosté potrestali a ujali se vedení. Byl to gól do šatny. Po přestávce naši hru oživil Luba Taras, ale hlavně se prosadil hlavou 2x po centru do vápna Vlasta. Hosté nevěděli jak si ho pokrýt a to ještě trefil tyčku, škoda mohl to být hat-trick. Soupeři už tekli nervi a když nazvali pana rozhodčího dámsým přirozením museli dohrávat v deseti.Mohli jsme přidat další branky, zejména dobře hrající Luba se dostal minimálně do 3 gólovek. Uklidnění přinesl až gól Zdeny Pospíšila po přihrávce od Luboše. Doufejme že toto utkání byl onen kýžený zvrat a že začneme opět vyhrávat pravidelně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

anonym

(anonym, 7. 10. 2010 21:13)

jo pico

kunda

(pica, 7. 8. 2007 12:53)

debile vymrdanej kokote debilni vyhul si pero

Kopáči

(Xvirus, 7. 10. 2006 3:03)

Vy kopáči jedni zabalte to a běžte hrát dom na dvůr

výmluvy

(Dolní Loučky, 6. 10. 2006 11:48)

pěknej proslov... ale stejně seš darebák a v loučkách se radši nikdy neukazuj. Howgh.

pár slov

(Pavel Dolníček, 4. 10. 2006 13:28)

Zdravím, chtěl bych se jen touto cestou vyjádřit ke svému nedělnímu utkání Ketkovice - D. Loučky.
Je pravda, že se mi ten zápas nepovedl a chyby tam určitě byly. Vím o nich líp než kdokoliv jiný. Nechal jsem se moc uklidnit bezproblémovým prvním poločasem a ve druhém jsem pak nestíhal. Nechci se na nic vymlouvat, ale i já jsem jenom člověk a dělám chyby jako všichni. Ale vážně si nevzpomínám žě bych udělal nějakou fatální chybu kterou bych ovlivnil výsledek v neprospěch hostů. Penalta co jsem písknul byla podle mě správná, obránce tam tu ruka v souboji měl a byla vidět docela jasně, aspoň z mého pohledu. A že to bylo tři (!!!) metry před vápnem, jak mi tvrdili, to je blbost. No a k té ruce ve vašem vápně za stavu 2:1 kdy jsem měl prý pískat penaltu proti domácím: sice jsem viděl že hráč měl ruku od těla a kolem ní šel míč, ale žádný kontakt jsem tam ze své pozice neviděl, jednak jsem měl před sebou hráče hostů a za druhé mi trochu svítilo slunce do ksichtu (což byl, jak jsem se dočetl, můj výsměch loučkám :-)) a tudíž jsem nic nepískal, to ať si pánové z d. louček hulákají jak chtějí ale já prostě nepísknu ruku kterou nevidím jen proto že někdo řve "ruka".
No a že jsem jim vyloučil hráče, který mi ze dvou metrů řekne do očí "ty pičo", tak tam se snad není o čem bavit. Za stavu 2:1 se nechat takhle hloupě vyloučit je prostě blbost. No a že jsem napsal do zápisu, že mi hráč hostů (č. 5) při odchodu řekne "ty seš ale piča", tak to ať se na mě nezlobí ale to já si jen tak nenechám. Oni už jim to pánové na disciplinárce vysvětlí.
Hráčům ketkovic bych chtěl poděkovat za slušné chování při utkání a že jste, i přes moje občasné upísknutí až na výjimečné výjimky nekecali, dost mi to pomohlo. Budu se snažit aby takových nepovedených zápasů bylo co nejméně a přesvědčit vás že pískat umím a že tohle byl jenom další můj zkrat. Doufám, že proti mě nemáte nic osobního a že to pochopíte. Přeji vám hodně úspěchů v sezóně.
S pozdravem P. Dolníček

odezva na blbost

(mario, 3. 10. 2006 21:44)

Jestli si někdo v Loučkách(nebo ten naivní pisatel) myslí, že se v Ketkovicích podplácejí rozhodčí, tak asi spadl z višně!!!k čemu by to asi bylo, podívejte se, kde Ketkovice hrají! A z čeho by to asi platily? Jestli někdo v Loučkách je tak štědrý a solventní!!! tak by mohl dělat na tuto činnost Ketkovicím sponzora, mohly by hrát jinde. Nikdo prostě nemůže za to, že ve čtvrté třídě ne občas, ale dost často, píská nějaký..... omyl!!!který úplně všem fotbal znechutí a zkazí, teď to odnesly Loučky, příště to zase odnesou třeba Ketkovice, jako v prvním zápase s Novou Vsí a domaaa...sportu zdar

pro Loučky

(Filda, 2. 10. 2006 10:19)

Kluci přesně tak ! Nás ten rozhodčí pískal vloni dvakrát a pokaždý to bylo úplně na nervy. Obracel fauly, trestňáky, auty, pískal nesmyslný penalty a ještě ke všemu si byl sám sebou jistej. Prý že si ten fotbal znechutit nenechá. Byli jsme úplně ve stejným stavu jako vy včera. Proto jsme si před zápasem řekli, že se nesmíme nechat rozhodit, což se nám celkem podařilo. Nehledě na to, že máme za karty peněžní pokuty... Každopádně jste dobrej mančaft a tešíme se, jak si to na jaře u vás rozdáme, i pod lepším rozhodčím . Zdarec.

re Loučkám

(Cantona, 2. 10. 2006 10:03)

Rozhodčí určitě udělal několik chyb, ale určitě míň než v minulých letech, kdy nás pískal. Ještě loni mu hráči obou mužstev sprostě nadávali a nechal si to líbit a hráčů se bál. Včera jste se o šanci vyrovnat připravili sami - tu pi.. slyšeli všichni a červená musela přijít. Když jsem byl mladší taky jsem občas ztrácel nervy a nadával rozhodčím, teď už vím že to nemá smysl.I tak jste měli štěstí, mohli jste dostat aspoň 5 gólů, jinak se s váma hrálo dobře, hráli jste slušně, bez faulů, škoda jen toho zbytečnýho kecání. Tak ať se vám daří v dalších zápasech.

styďte se

(Dolní Loučky, 2. 10. 2006 9:43)

podplácet rozhodčí ve 4. třídě je fakt ubohost. To co včera ten hajzl předváděl to nemělo obdoby, hlavně druhej poločas byl podraz největšího kalibru. Ta naprosto debilní penalta a neodpískaná jasná ruka ve vašem vápně za stavu 2:1 hovoří za vše. A tvrzení pana rozhodčího že žádnou ruku neviděl protože mu zrovna svítilo slunko do očí je výsměch sám o sobě. Tu ruku viděli všichni a viděl by ji i můj poloslepý dědek. Když nám navíc po tom všem řekne, že jsme si to posrali sami a že von má prý svědomí čistý, tak to už je vrchol. A korunu celé té komedii nasadí ten idiot po zápase v kabině když napíše do zápisu že mu náš hráč řekl při odchodu "ty si pi...". Že na něho pořvávají i domácí, to mu nevadí.
Prostě celej včerejší zápas byla fraška par excellence. Uvědomte si že fotbal v téhle soutěži se hraje pro zábavu a i když si o nás myslíte něco jinýho, tak my chceme hrát fotbal a né se někam jet nasrat a nechat ze sebe dělat blbce od sedmnáctiletýho hajzla kterej si hraje na velkýho pána rozhodčího. Nemluvě o tom, že zařízne i naše žáky na kterých si bůhvíproč vylívá zlost.

zdarec :-)

(Filda, 2. 10. 2006 9:04)

Zdarec Surfíku, hrajeme teď trošku v křeči, ale je pravda, že jsme potřebovali hlavně vyhrát. Snad už se to bude jen lepšit. Přáteláček se dá domluvit kdykoliv, i když je pravda, že teď už bývá brzy tma, takže možná po soutěži někdy o víkendu... ? Jinak gratuluju k vítězství! Kéž by nám to aspoň z půlky střílelo jak Vám.

Zdar

(Dara, 2. 10. 2006 8:11)

Nazdar Fildo, tak tedy gratuluji k vítěztví, ale když čtu ty články tak to zní celý negativně a nakonec teda jako že jste vyhráli, to by mě moc nemotivovalo, ale halvní jsou 3 bodíky. Kdy dáme přáteláček?? my ted střílíme jak u verdunu, tak se těším na tu nakládačku:-)