Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Dolní Loučky 1:2 (1:0)

25. 5. 2008

   Utkání o špici IV.třídy mezi Ketkasem a Loučkami sneslo parametry úrovně okresního přeboru co se týče předvedené hry obou mužstev tak co se týče výborné divácké kulisy.

   Loučky hned od začátku ukazovaly, že to s útokem na postup do 3.třídy myslí vážně, my jsme však dobře bránili a podnikali nebezpečné protiútoky. A zničeho nic jsme dali branku, Ori se krásně uvolnil, vystřelil a Pižma odražený míč uklidil za brankářova záda - 1:0

Obrazek

  Loučky ale ukazovali svoji kvalitu a i přes bojovný výkon našeho mančaftu se dostali do nejméně 4 vyložených šancí. Braňo v bráně i s bolavými koleny čaroval a držel nás nad vodou. Škoda že jsme nevyužili ojedinělý brejk kdy Laďa mohl vyslat Pižmy do čisté šance, ale Maš to na poslední chvíli vypíchl špicou. I tak jsme byli při odchodu do šaten velmi spokojeni, protože Loučky byli v poločase o třídu lepší.

Obrazek

 
  Ve druhé půli už jsme přece jenom srovnali hru a hrál se velice kvalitní fotbal na obou stranách. Měli jsme i šance, Pižmova hlavička skončila na tyči a před Filipem zývala prázdná brána, jenže z metru ji vysoko překopl. I Loučky měli šance a jednu proměnili, když po nepovedené střele z pravé strany se míč zastavil zhruba na penaltě a Marek Lipovský neměl problém vyrovnat - 1:1.

  Poslali jsme na plac čerstvé síly Čmeldy a Norka  bylo jasné, že remíza ani pro jeden mančaft nic neřeší. Samozřejmě že Loučky si vytvořili další šance, stejně tak ale i my, když osamocený Čmelda s Laděm běželi na samotného stopera Louček Maše. Branku však nedali stejně tak jako Pižma po rohu zakončoval halfvolejem a mířil nad bránu a tak přišla 5 minut před koncem naše chyba. Po sporném offsidu se hráči Louček rozčilovali a zústali vytažení, Žán chtěl rychle rozehrát na volného útočníka Čmeldy, ale jeho odkop vyhráli hosté, podnikli smrtící brejk na pravou stranu a křižnou přihrávku uklidil do sítě na konečných 1:2 opět Marek Lipovský

Obrazek

  Bohužel už jsme neměli sílu na závěrečný nápor a hosté si vítězství zkušeně pohlídali. I přes prohru nemohu hráčům nic vytknout, chtěl bych je všechny pochválit za bojovný výkon na hranici našich možností. Při troše štěstí by se dalo vyhrát i s tak kvalitním mančaftem jako jsou Loučky, ale to štěstíčko s námi dnes bylo jenom první poločas. Soupeři k výhře gratulujeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

udbmBypmt

(xvcskh@uaenai.com, 8. 5. 2009 4:44)

fcUfBZ <a href="http://jcszninaecih.com/">jcszninaecih</a>, [url=http://wsgeblbdndag.com/]wsgeblbdndag[/url], [link=http://dmbxjlqieofc.com/]dmbxjlqieofc[/link], http://zrflzwutnhwj.com/

tXGhnroxqQCBTAcFpQ

(anaquy@zbtmem.com, 24. 4. 2009 16:27)

k4s29Y <a href="http://bheolofrncpd.com/">bheolofrncpd</a>, [url=http://rxuidpyhewfn.com/]rxuidpyhewfn[/url], [link=http://awasxkwuoopl.com/]awasxkwuoopl[/link], http://vfxpterkxhjf.com/

ČEŠTINA

(toga, 28. 5. 2008 9:50)

Nejlepší brankář ANO, ale fotbal se píše s T.

body...................................

(orca, 26. 5. 2008 14:54)

To,že byly DL lepší není pochyb,ale né vždy vyhrává utkání lepší mančaft.
Myslím si,že kdyby dal Pižma tu hlavičku hned po naší obdržené brance,tak to dopadlo asi jinak.
Malá připomínka pro pana trenéra:myslím si,že vystřídáním Togy a mě,měl hrát levou zálohu Vláďa a Norek ve středu.Jinak krásný zápas a podle mého názoru náš nejlepší hráč zápasu byl Braňo.

Hodnocení

(Braňo, 26. 5. 2008 12:37)

Děkuji za pochvaly od všech,komu se líbyl můj výkon a kvůli tomu mně fodbal baví když jsou spokojeni i ostatní.Děkuji všem na hřišti za výkon který mně naplnil dobrým pocitom,škoda že nejsem mladší,ještě pár let bych si rád s Váma zahrál.

Hodnocení

(Braňo, 26. 5. 2008 12:37)

Děkuji za pochvaly od všech,komu se líbyl můj výkon a kvůli tomu mně fodbal baví když jsou spokojeni i ostatní.Děkuji všem na hřišti za výkon který mně naplnil dobrým pocitom,škoda že nejsem mladší,ještě pár let bych si rád s Váma zahrál.

re Cantona

(MaŠ, 26. 5. 2008 8:34)

bez problémů. Klidně si hoď odkaz na Pisaca, je to společné utkání ;)

den poté

(Cantona, 26. 5. 2008 7:20)

Ještě jednou díky všem za kvalitní výkon, diváci určitě viděli výborný fotbal. Eventuelní postup je ale v háji a tak ve zbylých 4 zápasech dostanou šanci i hráči širšího kádru, co toho na jaře moc nenahráli - Jarda, Max a uzdraví -li se tak i Miga a Vraník. Marťo s dovolením jsem použil pár vašich fotek, doufám že je to ok. :-)

branka

(Filda, 26. 5. 2008 6:02)

... no tak mě dejte do obrany

VÝBORNÝ ZÁPAS

(MaŠ, 26. 5. 2008 4:46)

Hoši, včera jsme společně zahráli velice krásné utkání, které nepostrádalo svoji kvalitu a diváci se museli bavit. My jsme nakonec byli ti šťastnější, ale jak řekl Cantona, je to sport. Díky za super hru a držím Vám palce v dalších bojích.

zasloužené

(Raulito, 25. 5. 2008 22:13)

Dnes sem po delší době zavítal na fotbal v Katkasu, něco mě potěšilo, něco už méně.
Souhlasím s tím, že utkání mělo úroveň, díky oběma mužstvům. Loučky byla ale přeci jenom fotbalověšjí a vyhrály zaslouženě. V první půli čaroval Braňo. V druhé přišlo logické vyrovnání, pak sice měli i domácí 2 šance (Filip a Pižma), ale Loučky nakonec zaslouženě urvaly výhru. I když kdby Filip trefil,a si by zůstaly body doma. Zklamalo mě jen to, že Ketkovice odešly fyzicky !!! Také mě nemile překvapil Emil. Za prvé neodmávl Pižmův ofside při prvním gólů (v době Oriho střely tam stál, ale to bych ještě pochopil, ne každý takovou situaci vyhodnotí jako ofsidovou), ale těsně před gólem zastavil nadějnou akci Louček zdviženým praporkem. Že to ofside nebyl, ví 100% i on a možná i proto jsme pak byli osudem potrestání a vzápětí jste dostali po chybné rozehrávce gól.
Celkově hodnotím ale utkání pozitivně. A možná by to chtělo,a by když bratr hraje, aby utkání dirigoval někdo jiný z lavičky. Chtělo to střídat dříve !!!
Jinak ke hráčům, nejlepší byl z mého pohledu Pižma, čekal sem více od Ladě. Zkušeně zahrál Žán, světlé momenty s těmi horšími střídal Ori, u ostatních sem viděl standardní výkony a u Braně nadstandardní.

střelec

(Filda, 25. 5. 2008 21:46)

Asi jsem největší spalovač, ale mě to tam prostě nespadne ani z metru. Doma jsem se pasoval na přezdívku "Kuka", protože co už jsem na jaře zahodil, tak to se jen tak nevidí. Doufám, že jinak jsem trenéra nějak nezarmoutil, protože makám na sto procent. A pak, je to jenom fotbal... za týden zdar a držte mě palce. Můj hlavní den "D" se blíží.

hodnocení trenéra

(Cantona, 25. 5. 2008 21:18)

Braňo - neuvěřitelný výkon, v jeho letech, obě kolena bolavá, to co dnes převáděl měl vidět pan Bruckner a okamžitě ho nominovat na Euro místo Blažka !!!!

Marek - první půli hlídal nebezpečného Mr.Beana a občas ho neuhlídal, druhou půli se hostující útočníci prohodili a Mara se zlepšil.

Žán - post stopera mu sedí, solidní kopací technika oběma nohama a přehled ho k tomu předurčuje. Hrál výborně, přesto v první půli udělal chybičku kdy měl dřív křižovat Mr.Beana a ve druhé půli škoda toho zbrklého odkopu.

Cantona - velice mě mrzí, že obě branky dal můj hráč a tak hodnocené mého výkonu nemůže být dobré. jistě, měl jsem i dobré momenty, přihrávky,ale co je to platné

Honza - první půle bez chyb, druhá to už bylo horší Mr.Bean zlobil až moc.

Filip - obranná činnost ok, centry taky, měl ale dát branku!!!

Pižma - prpti silným celkům se umí vytáhnout a to potvrdil i dnes. jeden z nejlepších hráčů na hřišti, dal gól a tyčku.

Vláďa - tak maratónec si dneska zaběhal a měl toho plné zuby. O něm všichni víme, že zahraje na jakémkoliv postu a dnes to potvrdil

Ori - s jeho výkonem jsem spokojen, byl dravý, nebezpečný, vypracoval branku. jen tak dál Ori.

Laďa - vyhrál téměř každý souboj, každou hlavu. Solidní výkon, cbyběla tomu branka.

Toga - i on bojoval,ale i přes slabšího beka se moc neprosadil, navíc ho chytali křeče a tak byl střídán.

Čmelda - kdykoliv nastoupí je oživením a stejně tak i dnes. Škoda toho nájezdu, asi neměl nahrávat, ale šoupnou Mašovi kličku a dát gól.

Norek - nastoupil na 20 minut netradičně na kraji zálohy protože jsem nechtěl posouvat výborného Vládě. bylo vidět, že mu to víc msedí ve středu hřiště, ale měl tam i světlé momenty.

Jarda - do hektického utkání nezasáhl. Zbývají 4 utkání a nyní je prostor aby šanci dostali mladí. Jarda příští týden v Lukovanech se Zakřanami nastoupí od začátku.