Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Čučice 6:1 (3:0)

27. 8. 2007

Sestava:

Braňo - Marek, Michal G (60 Vraník), Michal M, Jarda - Filip, Pižma, Roman (55 Vláďa), Ori - Laďa (45 Čmelda ), Tomáš G

Branky:

Pižma 2x, Tomáš G 2x, Laďa, Roman - Postredný

   Ještě než rozhodčí poprvé foukl do píšťalky byli u příležitosti jejich kulatých narozenin předány dárkové koše pánům Ludvíku Vaverkovi a Antonínu Báňovi. Jedná se o zakládající členy sokola, kteří se mimo jiné velice podíleli na výstavbě kabin na konci 70 tých let.

    ObrazekUtkání jsme začli chybou v obraně, ale Braňo dal hned v úvodních vteřinách zápasu vědět, že to bude jeho den. To my jsme byli produktivnější, Laďa perfektně uvolnil Romana, který se sám proti bránkařovi nemýlil - 1:0.

   Za chvíli do vápna vnikl nejlepší hráč na place Pižma který našel bráchy Ladě a bylo 2:0. Během dalších 5 minut bylo vymalováno, po Obrazekpěkné akci z levě strany a přihrávkách na 1 dotek po ose Ori, Tomáš se ke střele z dobrých 28 metrů odhodlal Pižma. byla to taková pecka k tyči že golman mohl jen smutně lovit míč ze sítě - takže cca 20. minuta 3:0.

   Do poločasu byli ještě šance na obou stranách, za zmínku stojí náš roh, hlavička ObrazekPižmy, reflexivní zákrok brankáře, střela z voleje ze vzduchu Michala M, reflexivní zákrok brankáře, dorážka Romana, hosté srazili na další roh. opět výborně kopntý Filipem přímo na hlavu Michala M, tentokrát však hlavička letěla vysoko nad. Samozřejmě i Rio zlobilo, hlavně rychlý a technický Misař dělal Jardovi hlavně v první půli  značné problémy. I naše záloha se občas nestačila vracet a tak se hrál fotbal nahoru dolů. Opět nás několkrát Obrazekpodržel s přehledem chytající veterán Braňo.

    Do druhé půle nastoupil místo Ladě jeho bratr Čmelda. Dříve než se Rio zmohlo na nějaký nápor se snahou o otočení zápasu jsme ocentrovali Filipem na nabíhajícího Romana, ten chytře ??? pustil míč na Tomáše, který trhal síť - 4:0.

  ObrazekNa hřiště se chvíli nato dostal Vláďa který nahradil Romana a hned tam byl vítr na záloze. Bohužel se za chvíli zranil stoper Michal G a tak se musel Vláďa posunout do obrany. Na hřiště vletěl čerstvý útočník Vraník a Tomáš se stáhl na střed zálohy.

  Soupeř snížil po pěkné individuální akci jejich nejlepšího hráče Patyse - 4:1. ObrazekPatys byl chvíli nato faulován a byla penalta, kterou však Tondovi Báňovi Braňo lapl. Když nedávalo branky Čučo, byli jsme tu my a tak Tomáš střelou z trestného kopu ze 30. metrů podruhé trhal sítě - 5:1. Závěrečný účet podepsal po pěkné akci Pižma - 6:1. Branka padla tak, že Ori unikl po levé straně, nahrál Michalovi M pod sebe, ale na paty, ten ale míč stihl a ťukl Obrazekdo zadu Tomovi, ten Pižmovi a co udělal Pižma??? Posadil na prdel 3 hráče hostů a došel s míčem až na brankovou čáru, kde zpečetil skóre.

    Celkově výsledek hodnotím jako výborný, hra dopředu a produktivita taky slušná, občas to zaskřípalo v obraně, ale i v bránění záložníků. Brankář super, jen tak dále. V tomto zápase se nadostalo na 3 hráče - Max, Zdena Pospíšil a Žán, ale takový je fotbal, můžou se střídat jen 3 hráči. Sezona je dlouhá, přijdou zranění, karty, dovolené, pracovní zaneprázdnění atd  a tak vás všechny budeme moc potřebovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdenovi

(Cantona, 28. 8. 2007 7:14)

Díky za dobré fotky, hned je ten report lepší.

Gratulace

(MaŠ, 27. 8. 2007 10:46)

Borci, moc Vám gratuluji !!!