Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Chudčice 1:3 (0:0)

16. 10. 2006

Sestava:

Endlicher - Nedbal, M.Garžík, Mohelský P, Duba - Pavliš, Matoušek M, Pospíšil (45m Klimša), Garžík T - Mohelský L (60m Karaus), Taras (80m Horák)

První poločas se hrál nudný vyrovnaný zápas prakticky bez šancí. Do druhé půle nastoupil uzdravený Filip místo Zdeny Pospíšila a záloha se rozhýbala, začali jsme si vytvářet šance. Ale po rohu hostí a následné zkrumáži se Chudčice ujaly vedení. Za minutu jsme odpověděli ušmudlaným gólem Tomáše Garžíka, ale hosté udeřili znovu opět z rohu a bylo 1:2. Poté jsme měli asi 5 šancí na gól a i několik treswtňáků kolem vápna, ale vyrovnat se nepovedlo ani Fildovi, ani Vlastovi,Vláďovi ani Michalovi Garžíkovi který střílel z velkého vápna a tak 5 minut před koncem jediný soupeřův nebezpečný útočník utekl a byl faulovám Vláděm ve vápně. Hosté penaltu proměnili na konečných 1:3. Inu když nedáme gól ani za takových šancí nemůžeme myslet na body.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co už.....redakčně upraveno

(Pavliš Přemysl, 17. 10. 2006 18:10)

Já si myslím,že jsme mančaft na hřišti,ale jako mančaft kterej by se měl trochu starat o hřiště a věci kolem fotbalu stojíme uplně za (píp)!!!!!
Zápas sme si opět prohráli sami a kdyby sme dali všechny šance co sme měli za celou sezonu,tak musime být nejen první,ale dali bysme tak 50.branek!
Je škoda,že se nám střelecky nedaří,je to naše NEJVĚTŠI slabina a dost bolavé místo.
Rozdali jsme už 17.bodů což je velice dost a velká škoda těch co sme rozdali doma!
Ještě to (píp) za 14.dní a už na fotbal na jaře nedojde nikdo!
Tak už se snad (píp) proberem!!!

omluva

(Filip, 17. 10. 2006 9:03)

Ještě jedou sorry za neproměněné šance.

souhlasím

(Cantona, 16. 10. 2006 12:44)

Se Zdenem se dá souhlasit a doufám že si ve středu na trenálu řekneme i jména - kdo měl lajnovat, kdo vybírat vstupné atd. Jinak na zápas přišlo asi 18 hráčů a jsu zvědavej kolik jich z toho přijde ve středu.

nejen k vašim výkonům na hřišti

(Zdena, 16. 10. 2006 8:52)

Kromě etapy zápasu, kdy jsme prohrávali 1:2 a snažili se o vyrovnání, to byl fotbal "bez chuti a bez zápachu". Pepa vás tlačil z kraje sezóny do nějakých rozehrávek z obrany, o které jste se kdysi i snažili, ale teď to jsou zas jen slepé odkopy na náhodu. V útoku je to načisto bezzubé, gól jsme dali opravdu ušmudlaný až po tom co si rozhodčí mezi sebou vysvětlili co bylo vlastně za faul. Utkání tedy rozhodlo to, že letos zkrátka střelci mají vlhkej prach. Nedáš-dostaneš.
Já bych k vám měl ale ještě něco jinýho.
Požádal jsem vás, abyste se postarali o nalajnování hřiště. Tři hodiny před zápasem jsem se jel pro jistotu podívat a ... nalajnoval to. Ani to vstupný jste jaksi nestihli. No a když jste ani nenahlásili výsledek, tak to už mě vážně na.......
Takže si laskavě uvědomte, že to jak si na tom hřišti dělate žízeň, tak stojí poměrně dost peněz a času některých lidí. Očekávám od vás na jaře nejen lepší výkony na hřišti, ale hlavně odlišný přístup k dění kolem fotbalu jako celku.
Nazdar

???

(pižma, 16. 10. 2006 7:56)

Už zase góly z rohu? Jak je to možné? Vždyť hru hlavou a rohové kopy, ať už naše nebo soupeřovy, jsme vždycky zvládali dobře. Co s tím budeme dělat?