Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : Babice 2:3 (2:1)

10. 11. 2008

  Babických hráčů začalo pouze 9 a my jsme hned v první minutě dali šťastnou branku, když Robinův roh si hosté srazili do branky 1:0. Logicky jsme měli proti nekomletním hostům převahu, ale nedokázali jsme si pořádně přihrát, místo přihrávek pozemi kolikrát následoval nákop nebo zbytečná klička. Mělo nás varovat, že Babice i v 9 lidech bojují,běhají, dojíždějí hráče, dělají skluzy. A tak kolem 15.minuty přišli chybějící 2 Babičtí hráči a my tak přesilovku využili pouze jedním  gólem.

  I nadále se hrálo téměř výhradně na Babické polovině, ale finální přihrávka je něco co nám vúbec nešlo. Přesto jsme druhou branku přidali, když po centru Ladě si míč zpracoval na prsa Marek a halfvolejem zvýšil na 2:0. Další šanci měl Žán, když z trestného kopu trefil břemno Vláďa dorážku zazdil nad bránu.

 Babice však nerezignovali a opět po naší nepřesné přihrávce podnikly rychlý brejk, centr do vápna. Tam si moc neporozuměl Max s Braněm a soupeř toho využil 2:1

 Po změně stran nahradil nevýrazného Oriho Pižma, který si stoupl do středu zálohy a Marek šel na levou stranu. Bohužel se ukázalo, že to nebylo šťastné střídání, Ori hrál sice hrozně, ale Marek na levé straně také zklamal. stejně tak Pižma se ve středu zálohy pořádně nedostal do hry. V podstatě lze říct, že každej hraje co mu soupeř dovolí a Babice nám toho ve druhé půli nedovolily téměř nic. Všichni naši hráči byli dobře obsazení a v rychlosti nebo v nasazení jsme se hostům nemohli rovnat.

  V 60.minutě nastoupil Čmelda místo Žána na křídlo a tak trochu jsme doufali, že přidá uklidňující branku. Místo toho Babice zaslouženě vyrovnali a my tak měli necelých 15 minut na zvrácení výsledku zpět na naši stranu.

  Konečně se obraz hry změnil, Babice vypadaly že by i ten bod braly a tak se víceméně jenom bránily. Měly jsme i šance - Čmeldova teč trefila brankáře a průnik téhož hráč po levé straně zkončil v zámezí. Rozhodnout mohl Cantona, ale jeho střela levou nohou mířila nad bránu. Velikou šanci měl i Honza, byl docela blízko, ale z úhlu, branku netrefil. 

  A tak v poslední minutě hosté využili špatného odkopu Braně a dali nečekaně na 2:3.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodnocení hráčů

(Cantona, 10. 11. 2008 7:14)

Braňo - nebudeme chodit kolem horké kaše - zavinil 2 branky. Přesto díky za výpomoc.

Max - nelze mu upřít snahu, líbil se mi průnik v první půli.

Cantona - chyběl vzadu v závěru při hře vabank

Vláďa - měl dát gólovku, jinak toho naběhal dost, ale chce to zlepšit přihrávku

Honza - chvílemi byl zbytečně nervózní, rovněž škoda velké šance

Robin - začal dobře ale jeho výkon upadal, druhou půli byl obsazený a neprosadil se.

Marek - na středu zálohy zahrál celkem slušně, měl dát víc branek nebo lepších přihrávek, občas i zpomalil hru. Na levé straně tragéd.

Norek - sečteme -li oba poločasy nejlepší z naší zálohy - jednooký králem. I on umí lepší výkon, hlavně co se týče bránění, obsazování.

Pižma - zklamal mě, pořád čekám od tohoto hráče podstatně více - měl by rozhodovat zápasy.

Ori - neposlouchal ho balón a nevědel co má hrát.

Žán - taky mohl některé věci řešit jinak - více individuálně a zakončit. Pěknej trestňák zkončil na břemnu.

Laďa - nahrál na branku Markovi a bylo vidět že chce hrát, moc jsme mu nepomohli.

Čmelda - mohl rozhodnout tečí, ale brankář chytl. Škoda že si ukopl míč při další akci.