Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - ZAKŘANY B 2 : 1

30. 8. 2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak uz Vám vychladnuli hlavy

(Lada, 2. 9. 2009 22:22)

vcelku mě mrzi ze jsem tam nebyl a tak nemohu přímo hodnotit, myslím si že emoce jsou dost vyhnané, místo toho abychom se nějakým způsobem domluvili tak jen napadání a řeči o koncích, vždycky jsem fotbal hrál protože mě baví, ano mohl jsem hrát i jinde, ale nějak mě bavilo hrát v Ketkas a sem jezdit i treninky, tak jak vlastně dneska většina hráčů, fotbal jsem měl vždy jako srdeční záležitost a tak to je pořád a myslim si že nejenom u mě. Hoďte to za hlavu, doufám že se to ve Vás všechno už rozleželo, dneska jste to vyběhali na treninku a že až se uzdravím budu mít ještě s kým hrát :-) Jinak jak psal Filip, nohy mě už taky svrbí, snad si na podzim ještě kopnu, ahoj na hřišti!

nedele

(gala, 2. 9. 2009 16:51)

tomas papez 5 krat sam pred branou ani jeden ach jo vymenit utok!!!

bez komentáře

(max, 2. 9. 2009 15:59)

K neděli se vyjádřím dnes po treninku.

co říct

(Filda, 2. 9. 2009 5:25)

Co na to říct, Hynku, Viléme, Jarmilo a Jerry, Braňo a ostatní zkus te to!!!

...

(jerry, 1. 9. 2009 21:46)

když to tak pročítám tak je to pořád stejný,chcel sem to etě zkusit,ale asi mě bude stačit se proprdět semtam na trenálu v senču,jinak zdravím ketko

..............................

(orcca, 1. 9. 2009 18:51)

Já vám to zítra na trenále vysvětlím.Mám do budoucna jisté plány,ale na to bych potřeboval získat jednoho člověka.Což se mě doposud nepodařilo.
Tome já si nemyslím,že by to byl nejslapší soupeř.Vzpomeň ja jaro a jejich áčko,ti si třeba mysleli,že nám dají deset,ale vono hovno.V naší lize je to zápas co zápas něco jinýho.

Názor

(toga, 1. 9. 2009 16:49)

Nevím co se tam po zápase dělo, protože jsem letěl rychle do práce, ale je pravda, že už se nehádáme jen po prohraným, ale KAŽDÝM zápase. Jestli někdo nějak napadal Braňa jak a co udělal dobře, nebo spatně, ať si uvědomí, že sám řekl, že to bude dělat s tím, že mu do toho nebude nikdo kecat a už vůbec ne ho kritizotat. Co se týče zápasu, tak jsme hráli jeden jak druhej na hovno. Nejslabší protivník a mi se do konca bojíme o výhru. Škoda zbrklosti a lepší koncovce našeho mladého útoku. Jak píše Orca, mělo to skončit min. 8:0 a mohl být klid. A Braňo ty to jestě zkus a nic nezatracuj.

Přístup!

(Dušan, 1. 9. 2009 11:29)

Pokud i já se k tomu můžu vyjádřit tak to řeknu takhle:
Teď chtěl Max strašně moc hrát to mu neberu to je v pořádku a dostal se tam na posledních pár minut. Pak se cítil ublíženě a byl nasranej že se nestřídalo! Ale na druhou stranu co předvedl v Domašově nad tím sem kroutil hlavou... pokud teda chce hrát tak at je převlečenej a nachystanej na lavičce vždycky né podle počtu hráčů a v zápase neřve přes celý hřiště na naše střídačky kdy se pude převlíct. Ať se nikdo nezlobí takhle to bylo.

Konec

(Braňo, 31. 8. 2009 23:03)

Možná jsem blbec,ale na hlavu si srát nenechám.
Omlouvám se klukúm kteří poctivě makají,že jsem
zkazil náladu,ale zkuzte pochopit,že i mně byla zkažená-na ultimo.Rozhodl jsem se jak jsem se rozhodl KONČÍM!!!!!!

..................................

(orcca, 31. 8. 2009 18:50)

Máš pravdu.Místo abysme si v klidu sedli a rozebrali to,jak sme jim mohli dat dalších 8 saklů,tak se tam někteří hádají,jiní zase urážejí.To je to,co mě v Ketkasu hodně mrzí.
Musíme si z tohodle zápasu vzít to pozitivní a to je,že se dostaneme do šancí,ale bohužel sme z 10 loženek dali jednu,což je velice smutný.
Já osobně si myslím,pokuď někteří nedostanou rozum(to už asi těžko),tak ten fotbal v Ketkasu dlouho nevydrží,protože ani mě se nechce hrát za takový atmosféry.Je smutný,že po nějak VYHRANYM zápase je z naší kabiny slyšet bandu hádajícich se blbců.
Tak ve středu.

3 body

(Filda, 31. 8. 2009 10:12)

Pěkný tři body, docela mě svrběli nohy, protože se dal dát nějakej další gól. A ty hádky jsou zbytečný. Jestli kvůli něčemu skončím, tak právě kvůli tomuhle !!!