Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - ZAKŘANY B 3 : 2 ( 2 : 1 )

10. 6. 2014

Pořádnej hic byl doprovodem oboustranně útočného a pohledného fotbalu. Máme na zakřaňáky nějak smůlu, že se jim náš zápas nekryje s áčkem a hned od začátku o sobě dávali vědět. Dobře jim kombinovala středová a obranná řada, ale tentokrát jsme hráli už i v prvním poločase a bojovností a pohybem jsme hru vyrovnali. Asi nejpohlednější akce utkání šla po ose Mára, Norek, Brkin a z malého vápna ve výskoku placírou zakončující Boris, ale chyběly decimetry a zakončení prosvištělo těsně kolem levé tyče. Nedáš-dostaneš opět našlo své místo na slunci a byla to teda krutá sprcha. Naštěstí to s náma nic neudělalo a o to víc jsme se tlačili vpřed. Hra se ještě víc otevřela a objevovaly se šance na obou stranách. Výjmečně v záloze hrajícího Budě to ale táhne dopředu a podporou útoku se zasloužil o vyrovnání. Těsně před půli vyslal Norek na něho nečekaně dlouhej centr na šestnáctku, kde si asi stoper s golmanem mají co říct a stoper vlastního lapača pěknou hlavičkou přehodil. Vzhledem k výsledku jsme po první půlce odcházeli jako ti šťastnější, vzhledem k šancím se to tvářilo spíš na plichtu. Hosté do druhé půlky znatelně omladili, my stáhli Kance a Laďu. Marťa ač už měl v nohách zápas a půl z dopoledne hru uklidnil a zpřesnil a Buďa byl v útoku svou rychlostí větším nebezpečím pro soupeřovu obranu. Jen škoda jeho nuceného střídání pro zranění. Snad to nebude nic vážného a bude se moci pokusit o atak na krále střelců letošní soutěže. I druhá půle nebyla na šance nijak skoupá, opět nás Luba výrazně podržel nebo např zakřanskej Koža ze šestnáctky těsně minul pravou tyč. Už se to mohlo zdát, že se to nějak udrží, když hostující hráč výstavní křížnou trefou vyrovnal. Naštěstí máme třistagólovýho Pižmu a taktéž přesnou střelou k tyči rozhodl, že z Ketkasu se do Zakřan žádnej bod neodveze.

Ač máme se Zakřanama taky takový malý derby a zápasy bývaj docela emotivní, ....naposledy na podzim že jo...... tak tentokrát to bylo úplně v pohodě. Přispěl k tomu výbornej výkon rozhodčího , kterej od  začátku pískal vše, co už faulem jen zavánělo, hráči si na to prostě zvykli a byl klid.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Buďa střelec

(max, 9. 6. 2014 17:20)

Ahoj díval jsem se na tabulku střelců. Budín Jan má psáno 18 branek,a je tedy na druhém místě o které s edělí s dalšími hráči. Ale v tabulce střlců je ještě jednou a to pod jménem Budín J. ketkovice - 1 gól. pokud to neopravili, tak Buďa má na kontě 19 branek a stačí mu dát 1 - více gólů a bude první nebo se bude dělit o první místo, pokud ten první hráč nedá branku v posledním zápase.
takže by to tam chtělo trenéra napsat nebo zavolat aby nám to opravili. Král střelců z Ketkovic to zní pěkně nebo ne??
Buďo pokud dostanu důvěru, tak čekej zas nějakej centr.