Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - VYSOKÉ POPOVICE 4 : 7 ( 2 : 2 )

Od úvodního hvizdu měli hosté v poli mírnou převahu, která plynula hlavně z lepšího pohybu. My jsme hrozili z brejků a velkým nebezpečím pro hosty byly naše rohy a další standartky. Do vedení jsme šli po přímém kopu Togy, který Pižma usměrnil do popovské branky. Bohužel to bylo jen první a jediné naše vedení v tomto zápase. Hosté zakrátko vyrovnali na 1:1 a posléze se ujali vedení oni. Podařilo se nám  vyrovnat na 2:2 po Brkinově vysunutí Jarika do brejku, který s přehledem přetavil ve vyrovnávací branku. Čmelda několikrát skvěle podržel, ale bohužel ani nám se po některých slibných šancích branku vstřelit do poločasu nepodařilo. Bohužel jsme už koncem první půle začali odcházet fyzicky...no hoši, bez běhání na tréninku takovej fotbal nahoru dolů těžko můžem hrát. 

Divokou přestřelku rozhodl začátek druhého poločasu, který jsme vůbec nezachytili a popovčáci nám během asi deseti minut utekli na rozdíl dvou branek. Laděm jsme odpověděli na 3:4, ale následovala rychlá sprcha na 3:5. Poté se udála na hřišti nefotbalová vložka, při které jsme přišli o Pižmu a popovčáci o jejich tvůrce hry. Oba mančafty pokračovaly v deseti a paradoxně hra hostů se ve středu pole úplně rozpadla. Po Brkinově brejku zatáhl hostující obránce za záchranou brzdu faulem ve vápně a Toga vykřesal z desítky jiskru 4:5. Měli jsme ještě pár slibných šancí, především Dóbkova hlavička u zadní tyče, kdy podobně jako Pižma v první půli oba těsně minuli branku. Popovská branka na 4:6 v nás asi zlomila poslední zbytky vůle, zápas se těch pár minutek už jen dohrával a poslední branka na 4:7, po které rozhodčí ani nenechal rozehrát už nic neřešila.

 

dsc00256.jpg

A takhle pak hříšníci vymejšlej dlouhé minuty pro disciplinární komisi, jak byli vlastně úplně nevinní

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ach jo

(emas, 16. 8. 2011 19:30)

jenom tam jednou nejsem a takle to dopadá ,kdo byl na lajně a hlavní.To s tim běhání to ale brko nepřeháněj at aspon vydrži ten poločas.