Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ketkovice : SENORADY 0:2 (0:0) - mistrovské utkání muži

15. 8. 2016

V naší premiéře ve 3.třídě jsme před báječnou kulisou se 100 diváky začali dobře, dostali jsme hosty pod tlak a po faulu na Borise jsme kopali penaltu. Bohužel Pižma to kopl kousek vedle brány. Hosté hru vyrovnali, ale gólovky byly vidět na obou stranách - Ori šel sám na golmana hostí a přestřelil, branku jsme nedali ani z několika dalších závarů. Na druhou stranu Luba v první půli také čapl několik tutovek hostí.

Druhou půli jsme opět začali náporem a výsledkem byla obrovská šance Brkina. Rána to byla, ale nad bránu. Hosté od 60.minuty přidali, začali nás přehrávat a výsledkem bylo několik standartních situací. Jednu jsme neuhlídali a tak hosté hlavou dali na 0:1. V závěru pak při naší hře vabank přidali ještě pojišťovací gól na 0:2. V úplném závěru si střelecký pokus připsal i náš odchovanec v Senoradském dresu Tomáš Jerry Ošmera, ale Luba jeho dělovku vyboxoval.

Všichni naši hráči utkání odmakali na 100% a nemáme se za co stydět, prohráli jsme s asi lepším týmem, kterého jsme však potrápili a při lepší produktivitě jsme mohli mít i překvapivé body. Děkujeme fanouškům za podporu. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář