Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - MOR. KNÍNICE 1 : 0 ( 0 : 0 )

Za krásnýho počasí dojel soupeř, na kterého nemáme z podzimu vůbec dobré vzpomínky. Výsledkově ani zdravotně. A hned zkraje to zahrozilo znova. Max si hodil poloskluz k míči a horkotěžko se sbíral. Po 5 minutách první střídání. A sniper Buďa se chtěnechtě musel poroučet ze svého oblíbeného útoku zpět do obrany. A aby toho nebylo málo, po chvíli si i on obnovil zranění zad, chvíli to ještě zkoušel a nerozehranej Brkin po dlouhodobým zranění musel na plac. A před poločasem už na lavičku mával i Robin, že to dál nepůjde a bude muset střídat. A Braňo mazal domů pro kopačky a vlastní dres,bo ty sokolský se asi perou v nějakým blbým prášku a mění tvar . Ufff, pryč od zranění, radši k fotbalu, protože, kdo nastoupí za tejden v Lufkovanech, by si nedovolila tipnout ani Sibyla.

Zápas začal vyrovnaně, hosté byli o trošku lepší s míčem a ve středu pole, my si vypracovali nebezpečnější šance. Obzlášť při Oráčově nahrávce Jarik o centimetry nedosáhl sám před zívající brankou. Oba stopeři to vzadu jistili rychlostí a jistotou a vyloženku si hosté za první půli nepřipravili. Ani oba beci se chyb nedopouštěli a především "mladej brněnskej zajíc" si na novým fleku obránce počínal vskutku zkušeně.

Do druhéhé půle jsme šli s cílem vstřelit branku a rozhodnout tím zápas, bo na brankovou přestřelku to tentokrát nevypadalo. Postupně jsme byli lepším mužstvem a kýžené branky jsme se dočkali. Brkin zatáhl po křídle, nacentroval do vápna a zkušený matador Pižma předskočil stopera a z malýho vápna rozvlnil síť. Jak se začal blížit závěr, hostující pomezní se rozhodl nás nepustit na jejich půlku a velice úsměvně nám mával offsidy i v případech, že náš hráč vybíhal s míčem !!!! z  vlastní půlky a tím, že s ním přešel půlící čáru byl důvod k mávání jakéhosi postavení mimo hru či co. Možná si někdo spletl datum a to krásný počasí napovídalo, že se blíží prvomájový průvod  Zatrnulo nám při ojedinělé chybičce Borisa, kdy si míč pokopl trošku dál a při kontaktu ve vápně hostující útočník dle hlasitého projevu asi utrpěl smrtelné zranění.No zkusil to, ale i v tomto zápase pískal rozhodčí celkem slušně a obalamutit se nedal. Kruté by to bylo obzvlášť po dvou zákrocích hostů a to volalo po pentli podstatně víc. V samém závěru jsme neproměnili pár brejků a krásnou střelou do břevna se vytáhl Jarik. Mára nám všem hodně ulevil, když vykopl na brankový čáře a body zůstaly zaslouženě v Ketkasu. Ale že jsme se na ten závěrečnej hvizd hodně načekali. Ve 2. půli celejch 55 minut

Výbornej kolektivní výkon, jen škoda počtu diváků. Tak srůstejte chlapi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

grilovačka

(Sid, 22. 4. 2013 13:23)

To jako budu jediným sponzorem závěrečný ????? :-)

Re: grilovačka

(Dušan, 22. 4. 2013 14:04)

Třeba s vama pude jaderka napolovic:-) Ale tak zatím to není takovej vévar!