Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - LUKOVANY 5 : 3 (2:1)

9. 5. 2010

Za docela hezkého počasí sme nastoupili k dalšímu utkání a chtěli sme bodovat naplno před domacím publikem.

Po trošku opatrném začátku sme se začali tlačit v před a naše snaha byla odměněna vedoucí brankou po kolmé nahrávce Robina na nestárnoucí hvězdu Vláďe.Zanedlouho Lukovany vyrovnaly,ale po úniku Čmeldy,který střídal zraněného Garže,asi tři minuty před půlkou sme šli opět do vedení a tak skončil i první poločas.Nějaké šance sme ještě měli,ale i Lukovany mohly dát branku,hlavně hráč č.10 zlobil,ale i dobře hrající záloha hostů.

Ve druhém poločase začala přestřelka kdy se stav měnil dost často,nejprve 3-1,3-2,4-2,4-3 a 5-3 ve prospěch Ketkovic.Myslím,že se nám zápas povedl a s vyrovnaným soupeřem sme přeci jen měli trošku víc stěstí.Dva nádherné přímáky předvedl Pižma.Jeden proměnil a druhý vyrazil brankař před sebe kde číhal náš velký talent mladej Brko.Musím,ale uznat,že náš nejlepší hráč byl Vláďa kterej toho naběhal až dost a ještě tam mrskl dva banány.Taky Dušan kterej nemusel tvořit zahrál před Pižmem solidní zápas.Celkově to byl dobrej špíl,jen škoda,že nás bylo zase málo a jen doufám,že bude Garža ok a moje stehno taky nic moc.Jestli práce dovolí pudu to zítra zkusit.

Tak doufám,že nás v nedělu příjde vic.Tak snad zítra.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Na p..u

(toga, 15. 5. 2010 9:51)

Celý týden na to nemůžu pořádně došlápnout a koleno mám jak balon. Pořád to dost bolí. Ještě dneska mi dělá problém normálně jít a když sedám tak v tom rejpe úplně totál. Prej asi natažená šlacha, nebo něco z vazama. Vypadá to, že jaro je u mě už pasé. Budu chodit na vás aspon řvát a povzbuzovat.

trénink

(Dušan, 14. 5. 2010 16:05)

Hm na tréninky chodím pravidelně. Škoda že ostatním to nevychází....

jen pár slov

(Rob, 14. 5. 2010 0:08)

Kluci výsledky pokulhávají, některý individuální výkony taky ( řadím se mezi ně(!) ), snaha zlepšit se určitě koluje kolektivem ... ! ... a na treninku po vyhraným zápase, s nejintenzivnější jarní ofenzivou, se sejdou 3 lidi ... důvod zdá se být zahalen tajemstvím ...