Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - DOMAŠOV B 5 : 1 ( 2 : 0 )

4. 9. 2012

Ač hrozila absence obou stoperů, nakonec se oba dostavili a v prvním poločase si to i náležitě užili. Možná jsme čekali, že to půjde samo, mladí kluci z Domašova nám solidně zatápěli a uprostřed pole byli lepším mužstvem. Nám trval rozjezd poněkud déle , ale o to byl účelnější a při prakticky prvním útoku nás Pižma poslal střelou z uctivé vzdálenosti do vedení a tím náš rozpačitý začátek poněkud utlumil. Od zhruba 20 minuty jsme hru vyrovnali a začali se dostávat do šancí. Další branku přidal Orka. Po rohovém kopu z pravé strany si na šestnáctce zpracoval míč a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Domašovští ale také občas zahrozili a v závěru první půle neproměnili dvě velice slibné příležitosti. V nevyužívání šancí jsme ovšem nezůstali nic dlužni a nevyužili dva samostatné brejky.

Druhou půli už jsme byli jednoznačně lepším mužstvem a postupně přidali další branky. Pižma prostřelil gólmana pod víko a jeho hattrick završila pohledná kombinace více hráčů. Obrana hostů se úplně rozpadla a vypracovávali jsme si další a další příležitosti, ale lítalo nám to nějak mimo, či se blýskl hostující gólman. Čestný úspěch zaznamenali domašovští z penalty po trochu zbytečném faulu na rohu pokutového vápna. Penalta pěkně kopnutá,ovšem úsměvné bylo, že kopající hráč byl ještě před provedením pokutového kopu u míče téměř dostižen rádobydorážejícím hráčem  Rukavicu dokonal Brkin, který míč doslova dotlačil za brankovou čáru přes několik bránících hráčů.

---------------------------------------------------------------------------------------

Omlouvám se za svou nevhodnou reakci na chování některých náctiletých hostujících hráčů, což mě teda samozřejmě neomlouvá a dodatečně se pokusím u Maxe vykoupit odpustkem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluva

(orcca, 4. 9. 2012 18:46)

Já bych to viděl na plato piv..............................