Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - DOMAŠOV 2 : 4 ( 0 : 4 )

6. 4. 2010
První jarní utkání za krásného počasí na nás čekalo proti silnému soupeři z Domašova. Začátek nebyl špatnej,jen do chvíle než sme začli kazit rozehrávku v zadu a soupeř naše chyby bez milosti potrestal.Takže než se šlo o poločase si trochu oddechnout,prohrávali sme 4-0 a nevypadalo to vůbec dobře.Řekl bych,že sme byli zralí na desítku. O poločase sme si trošku řekli,jak by měl vypadat další průběh utkání a myslím,že sme to splnili na sto procent.Lepší pohyb i napadání soupeře se velice zlepšilo a v druhé půlce sme Domašov k velké šanci nepustili.Z naší vetší aktivity se zrodily i dvě branky.První branku vstřelila naše hvězdná superstár Dušánek a druhou branku sem dal já z penalty po faule na Ondry. Celkový dojem mám docela dobrej a potěšující je,že se snad do mančaftu zařadí další mladí hráči,ale mohlo by se jich objevit víc a mi sme už mohli jen chlemtat pivo.Cha,cha. Další zápas je v nedělu v Zakřanech proti béčku,vo půl čtvrtý.Tak snad to zvladnem a po delší pauze vyhrajem.Fotbalu zdar.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nic se nemá přehánět

(Dušan, 7. 4. 2010 20:29)

Ori sice děkuju za poklonu, ale řekl bych, že byla s docela dost velkou nadsázkou:-). Jinak ten na kterýho sis nevzpoměl je Tomáš Řezanina- řízek. Zdar v nedělu!

hodnocení

(orcca, 7. 4. 2010 18:10)

První jarní utkání za krásného počasí na nás čekalo proti silnému soupeři z Domašova.
Začátek nebyl špatnej,jen do chvíle než sme začli kazit rozehrávku v zadu a soupeř naše chyby bez milosti potrestal.Takže než se šlo o poločase si trochu oddechnout,prohrávali sme 4-0 a nevypadalo to vůbec dobře.Řekl bych,že sme byli zralí na desítku.
O poločase sme si trošku řekli,jak by měl vypadat další průběh utkání a myslím,že sme to splnili na sto procent.Lepší pohyb i napadání soupeře se velice zlepšilo a v druhé půlce sme Domašov k velké šanci nepustili.Z naší vetší aktivity se zrodily i dvě branky.První branku vstřelila naše hvězdná superstár Dušánek a druhou branku sem dal já z penalty po faule na Ondry.
Celkový dojem mám docela dobrej a potěšující je,že se snad do mančaftu zařadí další mladí hráči,ale mohlo by se jich objevit víc a mi sme už mohli jen chlemtat pivo.Cha,cha.
Další zápas je v nedělu v Zakřanech proti béčku,vo půl čtvrtý.Tak snad to zvladnem a po delší pauze vyhrajem.Fotbalu zdar.