Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - ČUČICE 4 : 2 ( 0 : 2 )

Výbornej plac, ještě lepší počasí a 120 diváků shlédlo tradiční derby sousedů o dvou rozdílných poločasech. V prvním se hrála vyrovnaná partie hrou v poli, ovšem s tím rozdílem, že branky stříleli pouze hosté a utekli nám na rozdíl dvou branek. A to jsme ještě některé brejky hasili na poslední chvíli. My měli celou nůši rohů a přímáků, ale kýženého brankového úspěchu jsme z nich vytěžit nedokázali. Naše pravá strana se bránění zrovna moc nevěnovala, Max měl opět toulavý boty, na levé měl Boris plný nohy práce s aktivním útočníkem Ria a Vláďa rozdával úkoly na všechny strany, jen na svý nějak zapomínal. A s obsazováním protihráčů si hlavu nikdo nelámal. Naštěstí byl druhej poločas úplně jinej. Chopili jsme se aktivity hned od hvizdu a záhy jsme vsítili kontaktní branku. A když jsme vyrovnali, hosté viditelně (a slyšitelně) znervózněli. Luba se zaskvěl reflexem po tečované střele a když jsme šli do vedení, hosté odpadli. Buďa dokonal hattrick, Brkin proměnil brejk a to jsme ještě pár tutovek zazdili. Kaňkou zápasu bylo ovšem oprávněné vyloučení Orky v poslední minutě, kdy zbytečně atakoval gólmana hostí, který už měl míč pod kontrolou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-(

(Sid, 9. 6. 2014 16:46)

Ahoj „Jarku“, „Rio“ a ostatní příznivci fotbalu z dědiny na kopci či pod ním. Nezlobte se, ale připadá mi to jako hon na čarodějnice. Ano, Přema udělal blbost, ví to, vím to já, víš to ty, ví to všichni, kdo to viděli. První dorážku pochopíme, ty další dvě, tři, byly navíc a blbost. Těch emocí bylo celej zápas dost, na obou stranách i od některých diváků….derby jako vždycky. Bohužel to skončilo zraněním a to je vždycky špatně. Vrátit se nám to nepodaří, i když bychom všichni chtěli.
Co se tady ale rozpoutává mě mrzí taktéž. Podobné hráče totiž najdeš úplně všude. Ať je to čtverka, okres, či Liga mistrů. A jestli nevěříš, nemusíš chodit daleko. Když před pár lety zrovna váš Přemek na pozici stopera vší silou zezadu skopl mladýho Brkina, kterej už pelášil sám na gólmana a skončil v kotoulech a se slzama na kraji, taky mě to klidným nenechávalo. A zraněním to zavánělo podstatně víc. Toník Krontorád taky nehrával zrovna v rukavičkách a i jeho fotbal dost bolel. A i někteří současní hráči na obou stranách nejdou pro ostřejší zákrok daleko, ale s úmyslem zranit do toho nejde určitě nikdo. Někdo je prostě kliďas, někdo sportovní buldok, někomu stačí na přemotivovanost víc, někomu míň. A někdo se zase celej zápas směje od ucha k uchu, jako náš Dóbek. Ale kde jich takovejch chceš jedenáct vzít ???? Každej jsme jinej, bohužel, bohudík, vyber si.
V žádným případě jsem tohle ale nenapsal jako popření Oráčova faulu. Dost mě tím naštval a řekl jsem mu to. Udělal tím kaňku za jinak oboustranně výborným fotbalem. Jak už jsem ale napsal, mrzí mě, že se to přenáší ze hřiště dál a některým asi dělá dobře lít ještě olej do ohně a takových urážek co tu padá, je na můj vkus docela dost. Důležitý je, aby byl Kódl co nejdřív fit a tím mu přeji brzký uzdravení.
A Vám všem, ať už jste z Ketkasu, či z Ria, hodně příjemných fotbalových zážitků a úspěchů a ať se nám ty fotbalové emoce vždy podaří udržet v mezích a dokážeme si to pivo spolu po zápase bez problému dát. Aspoň já s tím teda problém nikdy neměl a doufám, že to tak bude i nadále. Mým přáním bylo, aby se v tom teď už téměř uplynulým ročníku žádný derby nehrálo, ale bohužel….nedopadlo to. Pro ty šikovný kluky, kteří na obou stranách jsou, je to škoda. A pro diváka tuplem.
Ať se daří, fotbalu zdar
Z. Ošťádal

Magor z Ketkovic

(Jarek, 8. 6. 2014 18:07)

No co na to říct. Přema se zase musel ukázat,že není duševně v pořádku.A asi by si měl někam zajít,protože tohle udělá jen debil. Ketkovice vedou 5 minut před koncem 4:2 a on skope našeho golmana jak v nějaký pouliční rvačce.Prostě magor.Nikdo jinej by v takovým čase a za takovýho stavu takovej souboj nedohrával jak von,zvlášť,když golman drží balón pevně v rukách(a to je tady od vás taky napsaný Maxi).Nádhernej příklad pro vaše mladý v přípravce.A asi budu mluvit za všechny čučický hráče,dokud bude ten psychopat mít v Ketkovicích registračku,tak za vás nikdo z nás hrát nepůjde(aspoň v to doufám),protože s takovým člověkem v mančaftu by to prostě nešlo.Nedokázal bych s ním sedět v jedný kabině,natož si s ním po fotbale dávat pivo.A pokud vám to přijde normální a chcete se tady chvástat jak je Přema přemotivovanej,jak je tvrdej a suprovej kapitán,tak nejste soudní.Vždycky jsem si myslel,že se derby mezi Riem a Ketkovicema ponese v duchu fair play,bohužel jsem se mýlil a hodně mě to zklamalo.

re.

(max , 6. 6. 2014 11:27)

Ahoj. Byl jsem na hřišti v době zápasu, ale ne u toho k čemu na konci u brány Čučic došlo. Jak každej ví derby mezi Ket. a Riem bylo vždy něco jiného než zápas s jiným soupeřem. V minulosti nám to Rio dost natřelo a my před zápasem byli dost namotivováni k tomu jim prohry vrátit. Po půlce bylo opět vidět, že jsme soupeře zas podcenili, dali mu prostor a nechali dohrovát menší souboje o míč. Nechci se zastávat toho nebo toho týmu, ale myslím si, že i pan rozhodčí nemá čisté svědomí. Jen já sám jsem v první půli mohl bez problémů dostat žlutou kartu, a kdyby je pan rozhodčí vytahoval jak měl, tak třeba nemuselo dojít ke zlomení ruky a dalším zbytečným zraněnín či nadáváním si navzájem do .... . Vždy ť i ten faul na našeho Brkina od golmana Ria měl dopadnout trochu jinak a ne jen žlutou, vždyť šel sám na bránu a golman jej musel vzít aby nebyl gol. To dle mého měla být jiná barva karty než žlutá,ale je to jen můj názor. Občas taky jako by nechtěl vidět a fauly obracel na druhou stranu, i přes údiv hráčů z obou stran.K našemu kapitánu bych chtěl uvést, že tento se dost uklidnil, za ta léta co znám, branky dává, má tah na bránu,ale občas se stane, že je přemotivován a místo aby dal pěknou nahrávku tak zakončuje sám, někdy s úspěchem někdy se zklamáním nás všech. Je to o jeho motivaci, což se projeví i na zápase. hraje buď na plno, nebo na půl plynu. On sám je tvrdej hráč, hodně vydrží, ale jak do něj někdo opakovaně zajede, tak si to s ním "vyříká", což pak i my ostatní máme co dělat aby se uklidnil, vždyť je to záložník s tahem na bránu a dost by nás oslabil, kdyby byl vyloučen. Myslím si, že proti golmanovi nikdy nic neměl, a nebyl to určitě od něj úmysl do golmana tak zajet, jak to bylo popisováno, jen chtěl dát gól, což on rád dává. Kdyby jej Přema kopl do hlavy s těma kolíkama co měl na noze, myslím si, že by tu hlavu měl pořádně slitou krví. Nezastávám se jej, ale v té chvíli by asi i jiný hráč se pokusil míč dorazit do brány, když jej golman neměl pevně v rukou. Co potom bylo, je věc adrenalinu a chvilkové nepozornosti. A k tomu že dostane 2-3 karty červené za sezonu bych jen uvedl, že to není pravda. Na podzim myslím nestál, a jaro odehrál celé jako i ročníky předtím. Přema už není ten Přema jako před lety. Hodně se uklidnil.
Už jsem toho napsal dost, a doufám, že to co se stalo, mezi Přemem a golamnem neovlivní hráče z Ria jít hrát do Keťárů. Máme pěkné hřiště, kabiny a mladí kluci jsou šikovní a bylo by škoda je nechat jít hrát jinam.Přijdou mladí a já aspoň budu odpočívat na lavičce s trenérem u piva a párečku, který teď v neděli chyběl. Sportu zdar!

fotbalu

(fanoušek, 5. 6. 2014 22:41)

A hrac dostane zakaz na 2 utkani. To je proste vysmech. Hrac, ktery dostava pravidelne za sezonu 2-3 ČK za brutalni fauly dostane za zlomenou ruku a narazenou hlavu stop na 2 zapasy. Treba si mysli, ze se z toho hrac ponauci, bohuzel, tento hrac zustane hovadem nejvyssi tridy uz naporad. Smutne je, ze on jako kapitan a hrac, co by mel predavat zkusenosti mladsim, tak jim ulazuje jen to, jak se chovat nema a jak se chovaji prasata. Vysledkem je, ze misto hrani fotbalu se hraje o to, kdo da komu vetsi kosu, kdo komu toho vic zlomi a kdo rekne vickrat protihraci, ze je ****. Chudaci mali deti, co si sli na placek vedle hriste zakopat a nakonec vidi toto. Nad tim byste se meli zamyslet. A zmena kapitana, ktery ma byt vizitkou by taky nebyla k zahozeni. Doufam, ze se nad tim hrac zamysli (tomu moc neverim), ale spise aby se nad tim zamysleli ostatni hraci Ketkovic, jestli je toto to prave a jestli takhle chteji pokracovat.

děkujeme

(rio, 4. 6. 2014 14:29)

Jen pro informaci:
prošlápnutý kotník = 5 týdnů berle
kopnutí do golmana = zlomená ruka a naražená hlava.
Ještě, že máme tolik hráčů.
Přemo, díky :(

Blázen

(RIO, 4. 6. 2014 10:31)

Ten borec není normální. Pošlete ho do důchodu, roztrhejte mu fotbalové "noty", nebo ho naočkujte. Ale to je asi zbytečné. Divím se,že ho necháváte ještě hrát. Tam hrozí doživotí maximálně od SVAZU.