Jdi na obsah Jdi na menu
 


KETKOVICE - CHUDČICE 6 : 0 ( 2 : 0 )

2. 9. 2013

Z naší strany výborné utkání, které bylo okořeněno půltuctem branek. Konečně jsme se sešli také ve větším počtu, do hry byli připraveni ještě zasáhnout Max, Žán a v nouzi i Jenda, který nechával bolavé koleno odpočívat. Od začátku zápasu dostala přednost jedenáctka s poněkud nižším věkovým průměrem. Kluci si počínali velmi zkušeně a byly vidět pěkné akce po zemi a dobrý pohyb. Odměnou nám byly již zmíněné hezké branky.

Škoda, že nepřišlo více diváků, ale pokud budeme předvádět podobné výkony častěji, divácká kulisa ze určitě zlepší, tak jak tomu zhruba před dvěmi třemi lety bývalo.

Trénink ve středu v 18 hod. V sobotu hrajeme ve Zbýšově. Pohled na tabulku a postavení Zbýšova ovšem trochu klame, poněvadž domácí měli v dosavadních zápasech těžké soupeře a samo to určitě nepůjde, tak jak jsme se o tom přesvědčili na začátku druhého poločasu s Chudčicemi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

spokojenost

(orcca, 3. 9. 2013 18:46)

Před letošní sezonou sem měl strach jak to bude,ale musím říct,že v nedělu mě ten fotbal opravdu bavil a těším se na další zápasy.Jestli mě teda trenér postaví,protože už nejsu nejmladší a abych to tam těm mlaďochum neku...l.Tak nazdar.