Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak na Chudčice?

11. 9. 2008

  Rozhodně se bude jednat o zatím nejtěžšího soupeře, očekávám že Chudčice budou chtít vykopat postup do 3.třídy zpět. Předpokládám, že soupeř bude techničtější, fotbalovější než naši dosavadní soupeři a pokud se s tím vyrovnáme mohl by se hrát i pohledný fotbal.

  Naše mužstvo bude chtít navázat na 3 vítězství z úvodních kol a potvrdit, že to nebyla pouze náhoda. Do sestavy se vrátí kapitán Laďa a k dispozici po zranění bude i Filip. Naopak do práce jde Žán, Vláďa a Honza, i když Honza si to pokusí ještě vyměnit, ale šance není moc velká.Ve středu netrénoval Cantona, kterého tahalo tříslo, uvidíme jak na tom budu. Koleno po zápase v Příbrami bolí i Čmeldy.

 A jak by mohla vypadat sestava? Můžu prozradit 8 hráčů, kteří určitě nastoupí a to jsou  Boris v bráně, Max na beku, Miga na stoperu, Ori, Norek a Pižma na záloze a Laďa s Togem v útoku.

   Mara toho zatím moc nenatrénoval, ale je fit a mohl by odehrát část zápasu na beku či na kraji zálohy. Filip je po zranění a i když hlásí, že je připraven, nechtěl bych aby napoprvé hrál více jak poločas.Cantona bude hrát jen když bude fit, nicméně na post předstopera nemáme moc alternativ - Žán, Vláďa a i Honza totiž nebudou k dispozici. Uvidíme jak na tom bude Čmelda. K dispozici pokud přijdou budou mladíci Vraník a Jarda. V případě že by mělo být málo hráčů je ochoten opět pomoct Jara Nedbal, nicméně podle svých slov nemá fyzičku na víc než několik desítek minut.

  V každém případě se s tím popereme a uděláme vše proto, aby diváci viděli pěkný fotbal a všechny body zůstaly v Ketkovicích.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chudčice

(toga, 13. 9. 2008 3:34)

Když zabojujem jak druhej poločas v Příbrami, tak mame na to je porazit i v polepené sestavě. A navíc už bude i kapitán Dlabáček. Tak zdarec v nedělu.

příprava hřiště atd.

(Cantona, 11. 9. 2008 7:38)

Po treninku jsme hřiště pohnojili a stihlo se to akorát před tím deštěm, což je jenom dobře. Hřiště poseče v sobotu opět Žán a lajnování si na neděli dopoledne vezme Max. Opraveny budou i dveře do koupelny, Joža Polehla si je včera odvezl a dnes by je měl přivést zpět.