Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hradčany:Ketkovice 1:0 (0:0)

14. 9. 2006

 sestava: Endlicher - Nedbal, Mohelský P, Garžík M,Ošmera - Pavliš(80 Horák), Matoušek M, Pospíšil, Garžík T - Karaus(81 Klimša), Mohelský L

Utkání s papírově slabším soupeřem jsme nezvládli, dělal nám problém terén a v podstatě jsme si i přes optickou převahu moc šancí nevypracovali. Největší šanci měl Tomáš Garžík po přiťuknutí od Ladě pálil ranou do prostřed brány. V závěru jsme hráli vabank a při snaze vstřelit branku se soupeř vydával do brejků. Cipa zlikvidoval 2 tutovky domácích, ale v poslední minutě už neměl šanci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nuda

(Střešňa, 23. 9. 2006 20:45)

Všichni jste hráli jak lemry hlavně Jerry. Nedalo se na to koukat.Chudák Hrubec z toho skoro zhubl. Pokud se Váš výkon nezlepší (hlavně Jerryho), tak budete chodit z hospody pěšky (vykropenci)!!!

hráli jsme špatně

(Cantona, 18. 9. 2006 14:36)

Byl to zápas podobnej tomu v Lukovanech jen s blbým koncem, nedařila se přihrávka, míč neustále poskakoval a i se slabým soupeřem jsme si nevytvořili moc šancí.Naše nejlepší výkony jsme podali s mnohem lepšími týmy a na lepších hřiších - v Domašově, s Novou Vsí a se Zakřanama 2.půli. Proto se musíme poprat o postup do trojky - ať už letos nebo za rok - abysme nemuseli na takové drňoviště jezdit.

bída a děs

(Filip, 18. 9. 2006 6:50)

Nemastný neslaný výkon, bez nasazení a v druhé půlce s tradičním hádáním. Několika hráčům se zápas vůbec nepovedl a i ostatní zůstali za svým normálním průměrem. Myslím, že tato porážka začala už velkým vítězstvím nad Zakřana. Takže pro příští zápasy bysme měli všichni zlepšit přístup, zápas odjedzdit tak aby nás před koncem chytaly křeče a hlavně se fotbalem bavit !!!

Po hodech sr...a

(Zdena, 18. 9. 2006 1:35)

No, je to škoda. Hradčany nejsou mančaft, kterej by nám měl brát body. Zapomeňte na Zakřany a vraťte se zpátky na zem. Hradčany vás snad probudily. Čučáci si zastříleli tento týden, tak je snad z jejich snění probudíte pro změnu vy.

Důležité je hrát FOTBAL

(pižma, 17. 9. 2006 22:23)

Bohužel jsem utkání neviděl, ale proměňování šancí je naše trápení. Po minulém zápase byla velká euforie že to tam konečně padá, jak je vidět sřelcům zvlhl prach. Horší než to že se prohrálo je fakt, že se údajně hrálo bez šťávy a nasazení a hra nestála za moc. Dalším mínusem je, že když nebyl Pepa na lavičce někteří hráči se vrátili ke svému dohadování se na hřišti, a to pak výkon celého mužstva prudce klesá. Příští týden zapijeme v pátek na Cipárně moju svobodu ( všichni hráči jsou zváni)a v neděli chci vidět excelentní výkon proti Riu !!!