Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hradčany : Ketkovice 2:5 (2:2)

3. 9. 2007

Sestava:

Braňo - Jarda (60 Max), Michal M, Roman, Žán - Filip, Pižma, Zdena p, Ori - Čmelda, Tomáš (70 Vraník)

Branky: Pižma 2, Čmelda 2, Ori

    Z utkání jsme měli určité obavy poté co jsme uviděli vyschlý tvrdý nerovný "trávník". Navíc nám chybělo několik opor, které byly na dovolené či v práci. Šanci hrát od začátku proto dostali zkušení Norek s Žánem, kteří minulý týden do hry ani nezasáhli.

     První půle byla vyrovnaná, ze začátku jsme byli o málo lepší my a kolem 20 minuty jsme po přetaženém Filipově centru na  Pižmy, který hlavou vrátil míč k druhé tyči, kde to pro Čmeldy byla milimetrová práce. Všichni jsme si oddychli že míč skončil v síti.

    Po vstřelené brance začal hrát soupeř a my pouze odkopávali míče dopředu. Bylo evidentní že na takovýto "fotbal" nejsme zvyklí a ani ho neumíme. Hradčany během deseti minut zápas otočili, obě branky šli z pravé strany, první  po rychlém průniku přes Žána a přesném centru, při druhé brance Hradčanský hráč střílel, Braňo vyrazil, ale dobíhající útočník byl u míč dříve než Jarda. Chvíli nato další průnik domácích skončil střelou do tyčky!!!

    Naštěstí máme v týmu Pižmy, který po faulu na Oriho výborně kopl treštňák a bylo poločasových 2:2.

    Druhou půli jsme hráli z kopce a byli jsme lepším týmem. Pižma pokoušel štěstí střelami ze střední vzdálenosti a vyslal jich tak cca 9. Tomáš šel 2x sám na brankáře, ale nedal. Žán střílel po nahráce z autu od Filipa, ale těsně nad. Na hřiště se dostal i Max a zahrál výborně, terén jakoby mu svědčil a nakopávané Hradčanské míče do sobojů s přehledem vyhrával. To lze říci i o Vraníkovi, který vystřídal v útoku Tomáše.

   Čtvrt hodiny do konce, bylo stále 2:2 a já cítil, že je to vzhledem ke zlepšenému výkonu ve druhé půli málo. A tak tu byl opět Pižma, který po autu od Filipa vypálil snad po desáté na bránu, golman prudkou střelu neudržel, kde se vzal tu se vzal přilétl tam Čmelda, brankář ležel před ním na zemi, jiný hráč by to kopl nad něj, nikoliv Čmelda, ten kopl míč do zěmě a koník přeskočil ležícího brankáře - 80.minuta vedeme 3:2

   Poté jsme předvedli taktický výkon, domácí prakticky k ničemu nepustili a přidali další branky - na 4:2 Pižma opět střelou z dálky a na 5:2 Ori kolenem po centru z pravé strany. Je obdivuhodné jak Přema zápas zvládl po fyzické stránce, z Brna totiž dorazil do Hradčan na kole.

    Za bojovný výkon a převahu ve druhé půli jsme si výhru zasloužili, ale Hradčany rozhodně nejsou slabý soupeř a rozhodně budou doma spoustu zápasů vyhrávat. Po zápase prohlásil Čmelda, že za celý zápas neměl pořádně balón. No, hlavně že dal 2 góly.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mmm

(sok, 5. 9. 2007 8:27)

Aby jste se neprechvalili

xxx

(pižma, 3. 9. 2007 13:00)

Je pravda že na tom terénu se toho nedalo moc vymýšlet, ale i přesto jsme si to měli víc dávat. Beru že v obraně nebylo co vymýšlet, ale na záloze jsme to mohli víc podržet. Je to úspěšně za náma a zase tam rok nebudeme hrát ( ale jsou i další hrozný hřiště -Babice, Čučice..). Alespoň je vidět jak to dopadne, když se o hřiště nikdo nestará a proto poděkování těm co jsou ochotni něco dělat u nás!!

Sidovi

(Cantona, 3. 9. 2007 8:26)

Konstruktivní kritika je vítaná, už se těším na tvé postřehy.

Gratuluji

(Sid, 3. 9. 2007 8:23)

Koukám, téměř samá chvála trenére. Musíš hledat i negativa a trochu je zprcat ať mají impuls ke zlepšování. Shlídnu příští match a podívám se na to z té druhé stránky - to budu mít zase "kamarádů" - nebo mi nedáte možnost o čem psát ??????

malé zhodnocení výkonů hráčů

(Cantona, 3. 9. 2007 7:53)

Braňo - stretávka sa neprojevila, zachytal výborně a bezchybně

Jarda - v první půli pár chyb, nejistý v odhadu na míč, ve 2. půli zlepšený výkon. Je to mladý hráč, který se ještě musí vyhrát a proto nastoupí i příští kolo s Babicemi

Max - přišl na plac a nechyboval, velká pochvala

Roman - na nezvzklé místo předstopera si v první půli zvykal, ve 2. půli excelentní

Žán - až na chybu při 1. brance výborný výkon.

Ori - terén mu nesvědčil, jeho pověstné sprinty po lajně s míčem moc nešli dělat. Přesto bojoval a dal gól.

Pižma - opět hlavní strůjce bodů, jeho statistika 2 zápasy 4 branky mluví za vše. často střilel a přineslo to ovoce.

Norek - zahrál dobře,míč nevodil a přesně přihrával

Filip - tomu terén vůbec neseděl,prakticky nešlo centrovat z běhu, přesto důležitý hráč. Jeho přihrávky a centry jsou nejlepší v soutěži.

Čmelda - moc si nezahrál, ale dal 2 góly :-)Milimetrová práce.

Tomáš - bojoval, ale mohl přidat i nějaký gól.

Vraník - naskočil do utkání za stavu 2:2 a skončili to 5:2. Výborně Vraníku