Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení hráčů podzim 2007

8. 11. 2007

Cantona – 900 minut - 0 branek

Většinu podzimu odehrál na místě předstopera, ale 4x také zaskočil na pozici stopera. Obranná činnost byla vcelku dobrá, v zápasech se slabšími tými se často dostával i do zakončení, ale koncovka byla žalostná a na branku si počká do jara.

 

Braňo – 890 minut - 0 branek

Kapitán týmu. Sezonu začal ve velkém stylu v zápase s Riem, které vychytal a byl velkou oporou povětšinu podzimu. Přece jenom měl ale lepší začátek než poslední zápasy.

 

Tomáš – 880 minut - 9 branek

Měl jsme představu, že bude hrát v útoku a dělat problémy každé obraně. To splnil, dal 9 branek, rozhodl několik zápasů. Jeho kanonádu odnesli hlavně Říčany, kterým nasázel hattrick, dva banány šoupl také Riu a Babicím. I když neskóroval, chválil jsme ho i za výkon v Knínicích.

 

Ori - 825 - 2 branky

Spolu s Cantonem a Čmeldem jediný hráč, co nastoupil v každém utkání. Ač pravák musel hrát na levé záloze. Těžili jsme z jeho rychlých průniků a centrů. Měl lepší útočnou činnost něž obranou a  ke konci sezony mu odcházela forma, hlavně s Říčanami to byla hrůza, ale v posledním kole v Senoradech to byl opět ten starý známý taťka Ori.

 

Honza – 780 minut - 0 branek

Chyběl v úvodních 2 zápasech, pak už na levý okraj obrany nikoho nepustil. Chtěl bych v naší třídě poznat útočníka, který mu uteče nebo ho obejde. Hraje zodpovědně, vyhrává hlavičkové souboje. Trošku se může zlepšit v rozehrávce míče.

 

Pižma – 765 minut - 9 branek

Motor týmu. Sezonu začal ve velkém stylu, stačí si vzpomenout jaké góly dával Riu. Za podzim jich nakonec nastřílel 9, pro zranění chyběl v Domařově a bylo to hodně poznat. Výborný střelec z dálky, výborný hlavičkář, výborně rozehrává naše akce, nezapomíná se vracet.

 

Zdeněk Pospíšil – 765 minut - 1 branka

Sezonu začal na lavce, ale postupně se do sestavy dostal a byli zápasy kdy patřil k lepším hráčům. Je velice lehký a pohyblivý a když chce tak umí krásně přihrát. Občas má zlozvyk dlouho držet míč a ztratit ho. Na druhé straně vybojuje spoustu míčů.

 

Filip – 755 minut - 2 branky

Výborný vstup do sezony, nechyběl na žádném tréninku, měl formu  a byl tahounem mužstva. Škoda že s Pižmem chyběli v Domařově. Neznám hráče který umí lépe kopnou roh nebo odcentrovat. Nebojí se hrát do nohy a jít do kombinace. Poslední 3 zápasy hrál se zraněním a bylo to trošku poznat.

 

Marek – 675 minut - 0 branek

Rovněž Marek poctivě trénoval a na místě pravého beka si počínal jako zkušený mazák. Umí přitvrdit, umí vyhrávat hlavičkové souboje, ale především kvalitně podporuje ofenzívu. Kdeže jsou časy kdy beci jenom odkopávali míče do předu.

Čmela – 603 minut - 5 branek

Neabsolvoval jediný trénink a tak tuto sezonu nastupoval jako střídající žolík, většinou do útoku za Ladě. Objevil se ale v každém utkání, 4 odehrál celé.  Kam ho postavíme, tam mu to jde, s Babicemi zaskočil v Bráně a udržel čisté konto. Dal 5 branek. Jeho milimetrová práce v Hradčanech či kanonáda v Senoradech je už legendou, nic není problém.

 

Michal G. – 571 minut - 2 branky

Škoda těch častých zranění, které také vyplývají ze způsobu jeho hry. Na svůj věk hraje stopera s přehledem, rozehrává většinu míčů a umí si dirigovat mužstvo. Dal také 2 branky. Zkoušel jsem ho v Domašově i na záloze, ale nešlo mu to tam, na stoperu se cítí nejlíp.

 

Laďa – 540 minut - 6 branek

Začal chodit na treninky a během podzimu jeho forma stále gradovala. Zakřanům šupl hattrick, celkově dal branek 6, hrál však jen v 6 utkáních. Hodně se letos zlepšil v přihrávání, třeba s Říčanami branku nedal, ale téměř na všech 6 branek nahrál. Jakmile se dostane k míči jak ho chcete od něj odstavit?

 

Roman – 480 minut - 2 branky

Chyběl v Loučkách a v Knínicích, v zápase v Domařově musel být pro vyčerpání střídán v poločase. To byly jediné zápasy co jsme prohráli!!! Do druhé půle naskočil s Říčanami a všichni víme jaké se děly věci. Na podzim dal 2 branky a na spoustu dalších nahrál. Je to hráč do kombinace.  Jeden z mála halvů co má vyváženou obranou i útočnou činnost.

 

Max – 420 minut - 0 branek

Po pravdě jsem s ním před sezonou moc nepočítal. Šanci však taky dostal a chytl ji za pačesy. Nastupoval na beku či předstoperu a odehrál celé zápasy s Babicemi, Lukovanami a Říčanami.Bojoval vždy jako lev, vlezl do každého souboje a všichni jsme se divili kde s jeho postavou bere sílu běhat dopředu dozadu. Vždyť kolik toho naběhal za 65 minut v Loučkách!

 

Žán - 382 minut - 0 branek

Nastoupil ve 3 utkáních na začátku sezony v obraně a hlavně s Babicemi a v Domařově mu to docela šlo. Poté ve 4 utkáních chyběl – byl v práci. V závěrečných 3 zápasech se objevil vždy na část utkání. Má výbornou střelu,škoda že to tam nepadlo například v Domařově,má slušnou rozehrávku, přehled, zkušenosti. Chybí trošku rychlost, hlavně v zápase s Říčanami nestíhal.

 

Jarda – 240 minut - 0 branek

Nastoupil  ve 3 utkáních. Šanci dostal hned v úvodních 2 utkáních, poté se zranil. Ještě jednou dostal šanci s Příbramí. Po hodech už nepřišel. Není to nějaké oslabní pro letošní sezonu, ale hlavně škoda pro budoucnost.

 

Vraník – 224 minut - 0 branek

Objevil se v 8 zápasech, většinou tak po 20 minutách. Poločas odehrál s Lukovanami a celý špil v Senoradech. Za svůj přístup si šanci hrát zasloužil. Docela se zlepšil a jeho čas určitě příjde, na jaře se na hřiště dostane asi více. Díky své povaze nemá problém zapadnout mezi přece jenom starší borce a dá se říci, že baví celou kabinu.

 

Vláďa – 170 minut - 1 branka

Nastoupil jen v 1 celém zápase v Knínicích  a byl jeden z nejlepších hráčů. Bohužel si tam zlomil prst na ruce. Když ho vidíte na hřišti běhat nahoru dolů, kolik byste mu hádali let?

Kapr – 25 minut - 0 branek

Nastoupil pouze v Loučkách, kam jsme jeli sice s plným autobusem fandů, ale taky s velkou marodkou hráčů základní sestavy. Věřím, že kdyby podobná situace někdy nastala, že si na tu lavku zase sedne a pomůže nám. Jinak si samozřejmě stojím za tím, že je obrovská škoda, že nehrává, ale je to jeho rozhodnutí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář