Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hoďme Příbram za hlavu,jedeme do Lukovan

12. 5. 2008

   Lukovany jsou zajímavé mužstvo, za celý podzim ani jednou nevyhráli a vybojovali  pouze 4 bodíky za remízi. Na jaře jako když mávne kouzelným proutkem vyhráli všech 5 utkání, takže jsou tošku nečitelní !!!!! Zapomeňme na suveréní výhru 6:0 doma na podzim, zapomeňme na těsnou výhru v zimní přípravě, čekají nás jiné Lukovany. Přesto svému mančaftu věřím !!!! Výhra v Lukovanech udělá atraktivní následující domácí špil s Dolními Loučkami, na který již dopředu zvu diváky s celého okolí.

   Pravděpodobná sestava:

Braňo (Čmelda) - Marek, Honza(stoper), Cantona, Max - Filip, Norek, Pižma, Ori - Laďa, Toga    Na střídání Jarda, Čmelda, Vraník a Cipa

Omluveni - Roman, Miga - zranění, Žán, Vláďa - v práci

  Sestavu avizuji dlouho dopředu, aby každý hráč měl jasno a věděl že mu věřím, i přesto, že mu třeba jedno utkání moc nevyšlo. Svou první pořádnou šanci na jaře dostane Max a jsem si jist, že to zvládne, stejně tak Honza Šic post stopera. Uvidíme jak to bude fungovat, na Dolní Loučky už budou Vláďa i Žán a tak bude možnost více variant. V utkání v Příbrami nezklamal Jarda a chtěl bych ho v druhé půli využít i v Lukovanech, rozhodně je příslybem. Trochu mi dělá starost přístup Vraníka, Davide jdi do sebe.

   Doufám, že i když je sestava avizovaná dopředu, tak se nevybodnete na trenink. Rád bych tam viděl zejména brankáře Braně a Norka, kteří toho letos moc nenatrénovali. Z treninku se omlouval Laďa, který bude šetřit nohu a Pižma, který je v práci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ketkas

(Lukovany, 14. 5. 2008 8:15)

Nemyslete si že si necháme přetrhnout šnůru

golman

(Cantona, 13. 5. 2008 15:08)

Holt už nejseš žádnej mladík Braňo, maž dále a uvidíme, Čmelda by to taky zvládl. :-)

Koleno

(Braňo, 13. 5. 2008 11:48)

Trenére,je to v pr..,koleno oteklo,kulhám,mažu z venku i zevnitř,ať je Čmelda v pohotovosti,pátek rozhodne.

práce

(toga, 12. 5. 2008 16:22)

ve středu mám na den. takže takz nemužu

Omluva

(Max, 12. 5. 2008 15:58)

Ahoj trenére. Ve středu na trenink nedojdu jsem na dení v práci máme prověrky, končín v 19:00.V neděli dojdu pokud do toho nevběhne nějaká ta služba navíc, zatím o žádné nevím.Ahoj.

to Cantona

(MaŠ, 12. 5. 2008 13:05)

Díky za pozvání Míšo, určitě přijedu ;)))