Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drásov : Ketkovice 1:2 (1:2)

12. 9. 2015

Do Drásova jsme odížděli v 11 lidech s cílem přivést si 3 body, neboť po delší době se do základní sestavy probojoval Vincek.

Velmi dobrý výkon předvedl Dan, který si z domácích hráčů udělal slalomové tyčky a jeho sólo skončilo faulem na něj ve vápně a penaltou. Už před zápasem jsme určili na pecku Buďě a vyplatilo se - 0:1.

Domácí měli převahu a po několika šancích srovnali, když jejich rychlý hráč přešel přes naši pravou stranu -1:1.

Další šance domácích se na nás hrnuli, ale Luba podržel.Za chvíli Dan vybojoval skluzem uprostřed hřiště míč pro Budě a ten ze 40 metrů přehodil špatně stojícího golmana - 1:2.

V tuto chvíli jsme udělali jednu změnu - Brkin se z postu středního záložníka stáhl na stopera aby jsme eliminovali jejich rychlé útočníky a Mičeli se posunul na post DM - tedy něco mezo obranou a zálohou. Tento tah se nám vyplatil, od této chvíle domácí měli podstatně méně šancí.

Domácí měli celý zápas problém zastavit šikovného Dana a museli často faulovat, rozhodčí ale moc karet nedával. Přesto domácí stále rozhodčímu nadávali a můžou být rádi, že dohráli bez vyloučení.

Při závěrečném náporu domácích jsme odkopli míč na osamoceného Budě, ale míč mu padl na záda. Už nám to však nevadilo, protože byl konec a vezeme první podzimní body.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář