Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dolní Loučky : Ketkovice 1:0 (0:0)

8. 10. 2007

Sestava:

Braňo - Marek, Cantona, Max (65 Kapr), Honza - Filip, Pižma, Zdena P, Ori (85 Vraník) - Tomáš, Čmelda

  Ačkoliv autobus byl takřka plný, bylo to především díky našim výborným fanouškům. Několik hráčů nám chybělo - Žán a Vláďa byli v práci, Roman a Michal G byli nemocní a Laďa na dovolené.

   A tak jsme improvizovali a na místo předstopera dali bojovníka Maxe. Že to byl risk se ukázalo již v 10 vteřině zápasu, kdy po jeho kiksu měli domácí první šanci. Během úvodních 15 minut to vypadalo na debakl, domácí nás mleli a my jen odkopávali balón. Pak jsme hru trošku vyrovnali, přesto domácí měli více ze hry a také spoustu rohů. Ale i my jsme měli šanci po brejku Tomáše, který však nezakončil razantně. Přesto se šlo do kabin za s tavu 0:0 což jsme vzhledem k sestavě a průběhu zápasu brali.

   Po změně stran jsme se ještě zlepšili a hra se celkově vyrovnala. Přesto domácí stále byli nebezpeční, zejména křídla byla rychlá, ale naši beci to ustáli, i když si docela zaběhali. Málokdy je vidět po zápase tak unaveného Honze Šice či Marka Mihaliska.

   V 60. minutě domácí vystřelili z levé strany asi ze vzdálenosti 35 metrů k naší pravé tyči, míč skočil těsně před Braněm bylo 1:0. O minuti nato Braňo vytáhl daleko prudší střelu z pravé šibenice.

   Reagovali jsme na branku, stáhli výtečného Maxe a pustili jsme na plac do útoku dravého Kapra. Na stopera se stáhl Tomáš, který má nejdelší nákop a Cantona se více zapojoval do útočení. Do šancí jsme se dostali, například Přemovi chyběl snad krok a dal by gól, Pižmovy střely jen těsně minuly bránu. Dřelo se, bojovalo se a domácí se do poslední minuty museli strachovat o výsledek. Nepomohl ani štístko Vraník, který tam vyběhl na závěrečnou pětiminutovku a tak domácí uválčili hubenou výhru a tři body.

    Objektivně musím uznat, že vyhráli zaslouženě. Ke kvalitě utkání přispěl i výborný objektivní rozhodčí, který hru sice pouštěl, ale nikdo toho nezneužil a tak se hrálo bez žluté karty !!!! Musím pochválit celý mančaft za bojovnost, nikdo se nehádal a nekecal, to je důležité. A speciální poděkování patří našim fandům, kteří nás v hojném počtu přijeli podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xxx

(pižma, 9. 10. 2007 16:41)

Moc mě to nešlo, z mojí strany to nebyl povedený špil, platný jsem se cítil jen při standartních situacích. Na bránu jsem vystřelil tak pětkrát z toho jen dvakrát to šlo do branky a pokaždé to byla lechtačka. Největší šanci jsem měl po standartce kdy mě to Filip posadil přímo na hlavu, ale najednou tam byl obránce a já hlavičkoval jen do něj, kdybych do toho šel razantněji mohl to být gól. V Loučkách jsem hrál podruhé a ani jednou jsem tam nebyl fit snad příště (možná).

Loučky

(Filda, 9. 10. 2007 13:56)

Nějak mi to jejich hřiště nesedlo, snažil jsem se, myslím že jsem vytvořil i pár šancí, ale mělo to být lepší :-(

hodnocení hráčů

(Cantona, 9. 10. 2007 13:11)

Braňo - chytal s přehledem,v pohodě, dobře sbíral centry. Bohužel inkasoval laciný gól, který rozhodl zápas. Bylo vidět jak je z toho smutný.

Marek, Honza - klobouk dolů pánové co jste oba odběhali. Myslím, že se shodneme, že Loučky měli zatím jasně nejlepší křídla. Tak kvalitní beky v Ketkovicích nepamatuju. :-)

Max - kiks ve 20. vteřině, jinak bojovný obětavý výkon. Kam se normální hráč bojí dát nohu strčí Max klidně hlavu. Taky z něj lilo jak z konvce. Do ofenzivy moc platný není a proto byl střídán.

Cantona - úvodních 15 minut jeden špatný odkop za druhým. Do šance se tentokrát nedostal.Postupně se zlepšoval.

Filip - své si odehrál, ve druhé půlce se zlepšil, ale nedominoval tak jako proti slabším soupeřům.

Pižma - i přes bolavou patu náš nejlepší hráč a byl to právě on do kterého jsem vkládal nejvíc nadějí, že dá gól. Střílel těsně nad bránu.

Norek - umí podržet míč, což nám pomohlo, když jsme byli v první půli pod drtivým tlakem. Ale nebezpečný pro branku Louček nebyl.

Přema - měl několik nadějných sprintů a vždy chybělo málo aby se prosadil i do koncovky. jednou mu chyběl fakt krůček. No ale taky občas přihrál do kukuřice.

Čmelda - neprosadil se a prakticky se nedostal do žádné šance, Ladě nenahradil. Bylo to ale dáno i sílou soupeře, vždyt loni si v Loučkách neškrtl ani Laďa.

Tomáš - taky se moc neprosazoval z vyjímkou gólovky v první půlce. Škoda. Příjemně překvapil v závěru na stoperovi.

Kapr - byl to risk ho zařadit, půl roku nehrál fotbal. Je škoda, že nechodí, jeho rychlost by se dala využívat častěji.

Vraník - hrál jen 5 minut a byl po zranění prstů na noze. Za týden má hody a tak nebude. Líbí se mi jeho přístup a tak dostane opět šanci, možná i v základu, v zápase v Senoradech !!!

Kapr!!!!!!

(orca, 8. 10. 2007 15:52)

Kapr už nekouše jak dřív.Je na něm vidět,že ho to moc nebaví a nehraje srdcem.Prostě nemá to nasazení.

kvalita

(toga, 8. 10. 2007 14:54)

At zápas dopadl jak dopadl, mě se líbil po všech stránkách. po tomto zápase jsem byl pěkně unavenej, ale právě takové zápasy mám rád. člověka to baví víc jak třeba zápas s Lukovanama.

re Cantona

(MaŠ, 8. 10. 2007 10:03)

jj, nebudete sami. Myslím, že Knínice jsou daleko většími adepty na postup !!!

zdar Maši

(Cantona, 8. 10. 2007 9:13)

Gratuluju k vítězství a ať se vám daří i nadále. Určitě máte kvalitní mančaft na postup, ale ještě vás na jaře potrápíme :-)

Ahoj borci

(MaŠ, 8. 10. 2007 8:39)

Myslím, že včera to bylo skvělé utkání, zahráli jsme si a já nevím jak Vy, ale my Vás bereme víc než jako soupeře. Ať se Vám daří a moc se těším, na naši společnou odvetu u Vás ;)