Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dolní Kounice : Ketkovice 5:1 (1:0)

6. 4. 2009

  Utkání s vedoucím týmem druhé skupiny 4.třídy jsme nezačali špatně a cca 25 minut se hrál vyrovnaný fotbal. Pižma vzal balón, udělal sóličko a z 20 metrů vystrřeli do břemna, míč se odrazil na nebo za brankovou čáru, to už je teď jedno, kamery bohužel nebyly a rozhodčí branku neviděli.

   I když jsme vystřídali supeř se čím dál více začal prosazovat, fyzicky na tom byly o dost lépe. Do přestávky zaslouženě dal 2 branky.

  Po změně stran jsme měli vůli něco s tím udělat, ale hrubě nám nevyšel začátek a hned inkasovali třetí gól. Ještě jsme stačili odpovědět hezkou brankou Filipa po krásné akci s Cantonou, další šance měl rychlonohý Čmelda, ale jeho přehození brankáře doskákalo kousek vedle tyče. Jinak jsme moc nebezpeční nebyli, na branku kromě Filipa ještě asi dvakrát vystřelil dobře hrající Jája.

  Soupeř ukázal svou kvalitu a zaslouženě přidal ještě 2 branky a v pohodě nás jednoznačně porazil. Přesto si myslím, že takovýto zápas s kvalitním supeřem měl smysl, hrálo se čistě, technicky, na dobře připraveném hřišti. Ukázalo se kde máme nedostatky a doufám, že je do příštího zápasu zminimalizujeme.

Do utkání nezasáhli 3 naše opory - Laďa, Ori a Norek, se kterými počítám pravděpodobně do základu na zápas s Domašovem. Myslím si, že by to mohlo přinést zlepšení, více pohybu, pokrytí a udržení míče atd.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

re kolemdoucí

(orcca, 7. 4. 2009 19:03)

Nech si blbý kecy na pondělí,je mrskut to se mužeš vykecat,blbečku..........

lata

(kolemjdoucí, 6. 4. 2009 20:59)

Že by se vrátil Franta Klimešuj když jste dostali takovou latu