Jdi na obsah Jdi na menu
 


DEBLÍN - KETKOVICE 1 : 3 ( 0 : 2 )

3. 9. 2017

  Deblínské hřiště je snad zakleté a tak stejně jako na jaře i nyní musel jeden hráč, tentokrát Dan Molnár, do nemocnice na šití hlavy. Ale teď k tomu příjemnějšímu - podali jsme opět kolektivní a bojovný výkon bez nějakého hádání se. Začátek utkání byli lepší domácí a po jejich 2-3 šancích jsme zrušili experiment se 3 obránci a zatáhli Oriho na beka. Boris Valo byl odměněn gólem, když šel i za zdánlivě ztraceným míčem, gólman však udělal chybu a Boris trestal 0:1. Chvíli na to se Boris proměnil v nahravače, parádně našel Slávy a ten lehce placírkou umístil míč k tyči 0:2. Velkou šanci na hřebíček měl Jája, když mu parádní uličkou přihrál Norek, ale Jája těsně přestřelil.

  Zhruba 25 minut před koncem měla premiéru ve 3.třídě naše legenda Max, který si stoupl netradičně do útoku. Domácí sice snížili na 1:2, ale právě Max nezištně přihrál Slávovi a ten opět umístěnou střelou trefil gól na 1:3. V závěru jsme mohli ještě navýšit skóre, ale Maxův gól pro off-side neplatil a Radkovu střelu gólman vyrazil nohou na tyč.

 Chci poděkovat celému týmu za parádní výkon, někteří si poradili i s netradičními posty, například Ori na beku několik let nehrál a utkání zvládl jako celý tým velmi dobře.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář