Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čučice - Ketkovice 3:2

18. 5. 2009

 Sestava: Boris - Max, Čmelda (70. Pepa Mihalisko), Vláďa, Honza - Robin, Norek, Pařa (46. Dušan), Ori - Laďa, Pižma (85. Jara Nedbal)

Branky našich: Pižma, Čmelda

 

V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, Ketkovice měly více brankových příležitostí, ale skóre zůstalo vyrovnané 2:2. I na začátku druhé půla byla hra vyrovnaná, ale šance našich zůstaly nevyužity. Postupem času získaly Čučice nad námi převahu, jen záslohou Borise zůstávalo skóre nerozhodné. Když se pak zranil i Čmelda, tak už jsme se jen bránili a "domácí" Čučice v závěru přeci jenom daly vítěznou branku.

 

Takhle to viděl Džek Rio-Ketkas

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

boris

(Filda, 19. 5. 2009 14:32)

Zapomněl jsem vyzdvihnout výkon Borise, který se lepší každým zápasem. Ale já jsem mu to řekl osobně, takže ...

pohled

(Filda, 19. 5. 2009 5:28)

Zdarec Ketkovičtí a Čučičtí fotbalisté, v sobotu se myslím odehrálo zajímavé utkání s několika brankami na každé straně. Když jsem viděl, jak se skládá naše družstvo před začátkem a kdo v jakém stavu nastoupil na hřiště, sahali Ketkovice překvapivě po bodu. Čučice byli v zápase asi o trošku lepší, když nás přehrála především jejich záloha. Chtěl bych jim pogratulovat k vítězství. Velké překvapení pro mě byl pan rozhodčí, který oproti svým zvykům hru nekouskoval a odpískal velice solidně. Tak sportu zdar, fotbalu zvlášť a zdravíčko především.