Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co bude dál.....?

7. 2. 2008

Já to vidím do budoucna následovně. Současné jádro mužstva je schopné (pokud vydrží zdraví) hrát ještě několik let (cca 3-5 někdo víc někdo míň). Aby se tam plácali 45letí a Ketkovice hrály o 10 místo nemá cenu. Ovšem náhrady za ně jsou v nedohlednu. Někteří z omladiny budou mít možná na víc než IV třídu a někteří toho možná nechají. Každopádně nám nerostou davy mladejch, ale pouze jednotlivci. Někteří současní dorostenci se k fotbalu ještě třeba vrátí (až projdou "blbým" věkem). Jít cestou nákupů z okolí rozhodně nepreferuji a tak jedním z východisek se mi jeví opětné spojení s Čučicemi. V budoucnu tyto vesnice stejně nemohou jet sólo. To vidíme už v mládežnických mužstvech. Bohužel i zde jsme dospěli k tomu, že ani toto spojení už není dostačující a pár let máme i nějakého žáka z Rapa. Hráči holt nejsou a utrhni chlup na dlani, když tam neroste !
Chybu vidím i u sebe - Od tý doby co rozbíjím ten atom, tak jsou tak spolehlivý dodávky elektřiny do Vašich domovů, že čumíte jen na bednu a do počítadel. Holt Vám asi s Pižmem občas vypnem proud, ať se věnujete i jiným činnostem.
Jo, a prosil bych hlavně kluky, ale některý holky hrajou fotbal taky !!!!!!

Doufám, že prostředky a iniciativa lidí, které jsou do areálu nyní vkládany mají smysl nejen pro nejbližší roky, ale budem mít kam chodit po dlouhá léta

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

plané řeči

(Dobrá Duše, 7. 2. 2008 14:01)

Asi je vidět, že nezačal chlastat jen Cantona, přidal se i Sid. Ve dvou se to lépe táhne haha.

včera jsem potkal DD

(Cantona, 7. 2. 2008 7:57)

No potkal, viděli jste jít někdy DD pěšky? Takže jel kolem autem, stáhl okýnko a cosi povídal abch přestal chlastat, že za 3 roky budou Ketkovice hrát tak o 11.místo ve IV.třídě. No uvidíme, já to vidím jinak a udělám všechno proto aby se DD mýlil. Stejně ale věřím, že nám úspěch přeje a chce nás jen vyhecovat. Je to přece Dobrá Duše.