Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHUDČICE - KETKOVICE 2 : 1 ( 0 : 1 )

21. 10. 2012

K nezvykle dopolednímu zápasu jsme odjížděli zase ve velmi úzké sestavě. V první půli jsme s domácími stíhali běhat a obě mužstva si vypracovala několik akcí volajících po gólovém zakončení. Nebezpečná byla hlavička domácích těsně nad, Boris se vytáhl při penaltě po netaktickém Maxově skluzu a ještě jedním výborným zákrokem při další přesné prudké střele. My jsme byli v Orkově podání ze značky pokutového kopu úspěšnější. Buďa ukázal jak je důležité napadat rozehrávku a po faulu domácího gólmana se o penaltu zasloužil především on. Škoda byla jednoho z našich brejků, kdy jsme šli 4 na osamoceného stopéra, ale Jenda-Benda se zachoval jak mladej zajíček   a nepochopitelně odevzdal vykulenému stoperovi mičudu. Nadějnou příležitost poněkud promarnil Norek při kličce do tří ve vápně a v situacích např. Robina či Jáje, které byly ze slušných střeleckých pozic jsme se snažili hledat nahrávkami spoluhráče Do půlky už jsme se branky nedočkali a skončila tedy naším vedením 0:1.

Ovšem druhá půle byla v našem podání bídná. Nechali jsme se zatlačit, odevzdávali jsme míče ještě před půlící čárou, kličkovali jsme v situacích , kdy nabíhali úplně volní hráči a jevilo se to jen jako otázka času. Bohužel se to vyplnilo   Dva slepené góly v sedmdesáté minutě otočily zápas. Dvě hlavičky z malého vápna, z nichž ta první byla velmi smolná, kdy míč odražený od břevna spadl Borisovi na záda a odkutálel se do sítě.

Co dodat ? Druhá půle byla slabá, jediná střela Budi na branku, mraky ztracených míčů a žalostná fyzička. Pokud je někdo technicky vyspělejší dá se to dohnat bojovností, důrazem a pohybem po hřiště. Ale když dojdou síly.....tak ty druhý poločasy vypadaj tak jak vypadaj. To už si musí zodpovědět každej sám sobě, co s tím chce nebo může udělat.

Za zmínku stojí i velmi dobře a přesně pískající sudí, což v téhle soutěži vůbec není zvykem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář