Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březník : Ketkovice 3:1 (1:1) - přípravné utkání muži

23. 3. 2008

Braňo - Marek, Miga, Vláďa, Cantona,Honza - Vraník, Norek, Jarda, Ori - Laďa, Toga

Těchto 12 hráčů střídalo hokejově, dále si cca 20 minut zahráli Max a Čmelda

Branka: Norek

   Braňo jako bývalý voják dostal před zápasem panáka slivovičky od správce hřiště a tak první střela která horko těžko z 35 metrů doplachtila do středu jeho brány skončila nečekaně v síti.  Přesto jsme to byli my kdo za občasného sněžení si vytvářeli více šancí. Nakonec jsme zaslouženě srovnali po akci z levé strany, centroval Jarda a branku dal nikým nehlídaný Norek. Další šanci měli jak zkušený Laďa tak i agilní Jarda, ale nedali. bylo vidět, že se jedná o první zápas, přihrávky nebyly vůbec přesné a kombinaci ztěžoval i terén.

   Ve druhé půli se hrálo nahoru dolů, Březník měl asi více míč v držení, my zase 100% šance z brejků. Vraník běžel z poloviny hřiště sám na brankáře, brankář nevyběhl, ale počkal si na něj a obránce se také stačil vrátit.Také Laďa po hezké akci Cantony a Norka mířil vedle. Z další gólovky Laďa trefil brankáře a z další Ori mířil nad bránu. Nedáš dostanš platilo i dnes, Březník po akci z pravé strany centroval na zadní tyč, kde střídající Max neuhlídal 2 protihráče. Další branka Březníku byla také pěkná kdy soupeřův hráč se uvolnil přes honzy a technicky poslal míč kolem vybíhajícího Braně. tady bych viděl ten rozdíl - proměňování šancí. My bychom to dnes asi kopli nad bránu nebo do golmana.

   Celkově lze číct, že utkání splnilo účel. Zaběhali jsme si, poznali že nás míč po zimě moc neposlouchá. Prakticky kařdý člen obrany minimálně jednou spíš dvakrát při rozehrávce nahrál soupeřovi. Na záloze chybělo více klidu a i kvality (chyběli Pižma, Žán, Filip a Pařa ), přesto bylo důležité že celé utkání zvládl odběhat Jarda a cca 60 minut Vraník. Útok kdyby dal 5 gólů řekl bych že hráli dobře, takhle to říct bohužel nemůžu. Ani se svým výkonem moc spokojen nejsu. A koho pochválit? Podle mého názoru byl našim nejlepším hráčem na place Vláďa Duba.

špinavé auto.jpg

Vraník během zápasu když běžel sám na golmana domácích moc nezahrabal, nechal se doběhnout a branku nedal. Po špilu však s taťkovým autem zahrabal pěkně a odneslo to auto jednoho z domacích hráčů. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vraníkovi

(Cantona, 29. 3. 2008 14:31)

V zápase se Zakřanami budeš mít další šanci přesvědčit mě o svých fotbalových kvalitách. Budeš hrát v útoku a čekám lepší výkon než s Březníkem.

Omluva za auto

(Vranik, 27. 3. 2008 20:41)

Chtěl bych se ti omluvit za to auto ktery jsem ti tak prasácky zadrbal, nechtel jsem su debil. Vubec jsem nečekal že se to muže stat, byla to moja zbrklost. Vim že ti to auto neumyje a ujet jsem neměl, teďka mam hodně černy svědomi. Tak jeste jednou velka omluva. Vranik

omluva

(Max, 25. 3. 2008 20:15)

Ahoj Chlapi. Tak v neděli 30.3.2008 na ten zápas nemůžu. Mám totiž vloženou denní službu. Tak se předem omlouvám.Ahoj. Max.

****

(VRANÍKOVI, 25. 3. 2008 12:51)

počkej jak tě dostanu do ruk. tak to auto vyčistíš svým jazykem. To se přece nedělá, jen tak někomu našvihat auto a pak jen tak ujet.

no jo

(jerry, 24. 3. 2008 8:27)

je to prostě vraník a pro braně platí to stejné