Jdi na obsah Jdi na menu
 


Babice : Ketkovice 1:6 (1:3)

27. 4. 2008

  Utkání jsme začli ve velkém stylu a velkou převahou. Pižma byl nejvíce aktivním hráčem a během úvodní pětiminutovky měl 3 nebezpečné střely, které jen těsně míjely branku domácích. a pak přišli i branky.

Vůbec hra útoku se mi v úvodu zápasu líbila, Laďa vyhrával jeden souboj za druhám a Toga na křídle proháněl beka jak malého kluka. Bylo vidět, že má chuť hrát, dostal balón na šestnáctce a ještě přistrčil do leva Laďovi a ten z úhlu levou nohou trefil odkrytou bránu - 0:1

   Po krásném přenesení míče Filipem z prava do leva Toga poslal přetažený centr na pravo, Norek vracel před bránu, Laďa ještě přistrčil do leva a Toga zvýšil na 0:2

   Chvíli na to se Toga uvolnil do středu , zasprintoval s míčem a kupodivu zakončil tvrdou střelou pravačkou !!! Domácí stačili ztečovat na roh. Další branka však nedla dlouho čekat, přidal ji opět Laďa - 0:3. Těch góplů bylo docela dost, takže si nepamatuji jak padla.

  Domáci od 25.minuty zlepšili hru a utkání bylo víceméně vyrovnané. Po jednom průniku domácích i skórovali na 1:3 přízemní střelou k tyči. Střela to byla přesná, myslím že Braňo dobře vykryl úhel a u tyčky bylo místo akorát na balón. Po zybtek první půle to byla spíš taková holomajzna, kombinaci nenahrával ani postranách hřiště hrozný drňák.

  Do druhé půle vyběhl čerstvý Ori a naše hra se opět zlepšila. vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou, ale nepochopitelně jsme selhávali. Domácí zastavovali naše akce často až za cenu faulů a tak se narodila penalta. Toga ji sice umístil k tyči, jenže mladý brankář Babic si s ní poradil, stejně tak i s dorážkou.

  A tak Toga v 60.minutě přepustil místo Čmeldovi a tlak Ketkasu pokračoval. Filip krásně ocentroval a Pižma dal utkání jistotu - 1:4.  Na plac vyběhl Vraník a postavil se na pravou zálohu místo Filipa. Přece jenom na té straně bylo hřiště nejvíc hrbaté akorát pro Vraníka, navíc jsem chtěl šetřit Filipa na důležitější zápasy.

   V závěru už to byla exhibice, jeden útok za druhým se valil na Babice a po dalším faulu na Ladě byla penalta. Pižma zřejmě odmítá každý víkend platit za hat-trick a tak i když byl určený na penalty spolu s vystřídavším Togem, nakonce jsem dovolil na penaltu jít Orimu. A ten poněkolikáté ukázal, že je kopat umí a dal s přehledem na 1:5. Další branku přidal ještě Pižma a upravil na konečných 1:6

  V závěrečných 5 minutách mohly padnout další branky, ale nakonec jsme s výsledkem i předvedenou hrou spokojeni.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Babice

(pižma, 27. 4. 2008 22:11)

První gól dal Laďa pak Toga, Laďa - po poločase já z rohu od Fildy, pak asi Ori a zas já.
Babice mě celkem překvapily, hlavně ve středu hřiště nehráli vůbec špatně a docela pěkně si to dávali naštěstí obrana hrála s přehledem a Vláďa na předstoperovi byl zase nejlepší hráč. Fyzička naší zálohy není bůhvíjaká (aspoň já to tak vidím) snažíme se to nahradit zkušenostma, ale to nemusí vždycky stačit.

hodnocení trenéra

(Cantona, 27. 4. 2008 9:29)

Braňo - moc si nezachytal, za branku nemohl.

Obrana - vyhrávali souboje jak ve vzduchu tak po zemi, Marek, Honza tak Vláďa výborný výkon. Honza natrénuje kopání odkopů.

Cantona - neměl jsem moc práce za výtečnou obranou prakticky stoper nemusel být, na posledních 5 minut jsem se vysunul, ale nedostal jsem kloudnou nahrávku.

Záloha - občas hráli jednoduše, občas podrželi míč, tak to má být. Líbila se mě častá střelba i centry ze stran, se všemi halvy jsu spokojen.

Útok - Laďa s Togem udělali zápas, hlavně úvodních 20 minut to byl vítr. Laďa vydržel ve svém výkonu celý zápas. Střídající Čmelda musí zpřesnit centry, lítaly do nedaleké mateřské školky.

Fanclub - Max se tentokrát na plac nedostal a tak spolu se zraněným Migem a dalšími fandy udělali pořádnej kotel.