Jdi na obsah Jdi na menu
 


SUMÁRUM Z PLAZU 2023

10. 7. 2023

Letos to s mančaftama vypadalo, že bude "VYPRODÁNO". Jednu chvilu už nás bylo i 15 a dva další zvažovali. No, nakonec to dopadlo na 13, to když SRANDY to odhlásily sice již po rozlosování, ale stále v původním termínu uzávěrky. 

Suverénem skupiny A bylo DOPOČTU. Bez obdržené branky s plným bodovým ziskem se vřítilo do play off těsně následované SLAVIÍ. Vcelku s přehledem si to ze trojky mašírovala dále Příbram a o posledním postupujícím rozhodla jediná branka ve skóre, kdy po remizovém vzájemném zápase postoupili MIX UNITED na úkor ALKÁČŮ. Nováčkovi turnaje FC NETÁHLA to letos asi moc netáhlo, okoukali a osahali si atmosféru PLAZU, narok potrénují a určitě je rádi zase uvidíme. 

V B skupině to tak jasné nebylo. Při shodném počtu bodů, opět bezbrankovém vzájemném zápase šla dále z jedničky na skóre KALAMITA a ruku v ruce jako stín REAL. Rok od roku rostoucí YOUNG BOYS  brali postup ze trojky a posledním pokračujícím v turnaji byla NULOVÁ ŠANCE. KOPYTŮM postup unikl o jediný bodík, kdy v některých zápasech těsně ztráceli body. Do play off to z béčka nevyšlo MANŤÁKŮM, kteří si alespoň smlsli na ZÁMECKÉ šlechtě :-) 

Čtvrtfinálová klání byla odrazem postavení ve skupinách a překvápko se žádný nekonalo. 

Semifinálové dvojice už ale bylo jiný kafe. Dosud suverenní DOPOČTU narazilo. Raulitův REAL servíroval DOPOČTU hořkou stopku. Druhé semifinále mělo ještě pikantnější příchuť. Repríza loňského finále, kdy o vítězi PLAZU rozhodl až penaltový rozstřel. Historie se ale neopakovala a tak bylo jasné, že ani v pětadvacétém ročníku se dosud žádnému mužstvu nepodařilo titul obhájit.

O bronzu pak rozhodly pentle, kdy KALAMITA byla jistějším exekutorem. A bylo vymalováno :-( ....předloni páté místo, loni čtyřka, letos kdejakej brabčák za humnama cvrlikal, že to cinkne. Hmmm....necinklo. Zase brambory....Ale Čmelák k nim dělal letos výborný maso :-) Vincku hlavu vzhůru, seš bojovník....letos ho..o, ale za rok jim to nandáš :-)

Ve finále si Štěpánova SLAVIE poradila s Petříkovým REALEM 4:2

 

PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ SPONZORŮM - OBECNÍMU ÚŘADU KETKOVICE, INTERIÉRY MYTYSKA, PIVOVARU SVIJANY A ASIO TECH.

JAKBYSMET TAKTÉŽ OBĚMA JIŽ TRADIČNÍM ROZHODČÍM PETROVI A TOMÁŠOVI A VŠEM CO SE KOLEM PLAZU MOTAJ A PŘILOŽEJ RUKU K DÍLU. MYSLÍM, ŽE TO STOJÍ ZA TO A ZA ROK 

P L A Z U   Z D A R

 

1. místo - SLAVIE

2. místo - REAL MADRID

3. místo - KALAMITA

4. místo - DOPOČTU

 

Střelci Plazu - 10 branek

- PATRIK ŠNYRCH - KALAMITA

- RADIM KOZEL - DOPOČTU

 

Hráč Plazu

- ŠPERKA TOMÁŠ - SLAVIE

 

Gólman Plazu

- PETR MATOUŠEK - REAL MADRID

skupina-a.jpg

skupina-b.jpg

play-off-2023.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář